[Rovio Mobile] Çoklu paylaşım--Angry Birds All Episode Symbian^3 Signed (Mart 2012)

Sponsorlu Bağlantılar

alakalım

Üye
teşekkürler

bayram_603

Üye
Allah razı olsun kardeşim çok iyi bir paylaşım .

sahmar

sahmar

Üye
tsk edrım :)

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Kardeşim Çok sağol emeğine bi sorum olucak her paketin içinde sürümleri var Örneğin Rio 6-7 adet sürümü var daha önce oynamadım nası yani en güncel olanımı yükliyicez içlerinden versionlarına bakarak hepsinmi kurucaz hepsini kurmak biraz saçma oluorda çünkü :hmmm

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Çok sağol emeğine bi sorum olucak her paketin içinde sürümleri var Örneğin Rio 6-7 adet sürümü var daha önce oynamadım nası yani en güncel olanımı yükliyicez içlerinden versionlarına bakarak hepsinmi kurucaz hepsini kurmak biraz saçma oluorda çünkü :hmmm

Ben teşekkür ederim. Malesef paket içeriğindeki dosyalar teker teker, sırası ile kurulacak. Tabi o paketin bütün seviyelerini oynamak istiyorsan. Sırasız kurmaya kalkarsanda hata verebilir. yani onu denemedim :d:

bnglkpln

Üye
çok teşekkür ederim kardeşim.

PriveT

PriveT

Üye
Paylasim icin tesekkurler

kiya

Üye
teşekkürler üstad harika bir çalışma olmuş....

AbdullahEfe

Üye
Teşekkürler :)

patateslibörek

Üye
Allah Razı Olsun Gerçekten Çok Büyük Teşekkürler Ne Zamandır Bu Oyunu Arıyorum Ya :)

patateslibörek

Üye
ya birşey sorucam yardımcı olursanız çok sevinirim. benim telefonum nokia c5-03 . oyunu indirdim dosyaları rar şeklinde çıkarttım ardından telefonun hafıza kartına dosyayı attım. uygulamaları sırasıyla yüklemeye başladım '' telefonla uyumlu değil yinede yüklensin mi ? '' gibi bi uyarı verdi yinede sırasıyla hepsini hafıza kartına kurdum. yüklenmiş uygulamalara angry birds simgesi geldi fakat oyuna tıkladığımda açılmıyor. lütfen yardımcı olun :(

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
ya birşey sorucam yardımcı olursanız çok sevinirim. benim telefonum nokia c5-03 . oyunu indirdim dosyaları rar şeklinde çıkarttım ardından telefonun hafıza kartına dosyayı attım. uygulamaları sırasıyla yüklemeye başladım '' telefonla uyumlu değil yinede yüklensin mi ? '' gibi bi uyarı verdi yinede sırasıyla hepsini hafıza kartına kurdum. yüklenmiş uygulamalara angry birds simgesi geldi fakat oyuna tıkladığımda açılmıyor. lütfen yardımcı olun :(

telefonunuz hacli mi acaba? bazı arkadaşlar hacklenmemiş telefonlarda çalıştıramadılar. sıkıntı ondan kaynaklanıyor olabilir

patateslibörek

Üye
hac li mi derken ?

caglar b

caglar b

Üye
size bir sorum olacak nokianın kendi verdigi angry birds 15 mb burdaki angry birds 60mb küsür bu angry birdsde daha fazlamı bölüm var?

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi

erkansezer

Üye
Teşekkür ne demek helal olsun sana

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Merak ettiğim Angry Birds ve Angry Birds Rio resmi olarak symbian için var Mağazada da sadece bu ikisi var ama season, space ve varsa diğer bölümler symbian ve nokia için var mı? Bide benim telefon hackli değil yüklesem çalıştırmaz galiba? :ehe

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşım için teşekkürler. Merak ettiğim Angry Birds ve Angry Birds Rio resmi olarak symbian için var Mağazada da sadece bu ikisi var ama season, space ve varsa diğer bölümler symbian ve nokia için var mı? Bide benim telefon hackli değil yüklesem çalıştırmaz galiba? :ehe

Angry Birds'ün şu ana kadar Symbian için çıkmış bütün episode ve bölümleri bu konuda mevcut. Space symbian a gelmeyecek. Çalışmaması hakkında garanti veremiyorum. Bazı arkadaşlar hacksiz telefonlarda çalıştırdılar. Ben 701 hackli telefonumda çalıştırdım. Dene derim, çalışmazsa telefonunu hacklersin. Öyle zor birşey değil. Forumda anlatımlı konular var. Hacklemek içinde çekinmene yani ;)

Üst Alt