O fiyata alcağın en iyi telefon Nokia 603....
Xperia'larda var.
(Millet lanet edecek bu xperia'lara.
Her bütçeye göre bir telefonu var.
)xperia mini hepsinden iyisamsung galaxy ace almanı öneririm bence nokiadan felan daha iyi ve kullanışlı
Kesin konuşmayalım.Xperia'larda var.
(Millet lanet edecek bu xperia'lara.
Her bütçeye göre bir telefonu var.
)
samsung galaxy ace almanı öneririm bence nokiadan felan daha iyi ve kullanışlı
+ işlemci daha güçlü 1ghzKatılıyorum. Ace çok sorunlu cihaz hem.
Nokia desteği çekti artık o telefondan android ve ios için oyun ve uygulamalar çıkıyor.Nokia 603
1 ghz işlemci
512 MB ram
1 Gb rom
HD VIDEO kaydı
3.5 inç clear black ve ıps teknolojisiyle 160 dereceye kadar net görüntü
Nokia battı farkında değilsin heralde ? 701 ile uzaya çıktın galiba ne kadar komik konuşuyorsun.Kendin diyorsun nokianın dandik olduğunu android kullanda gör ozaman android nasıl bir sistem her android iyi değil tabi turkcell in eski ve dandik bir telefonunu kullanırsan tabi androit i kötülersin xperia serisinden bir telefon kullanırsan android in ne kadar harika bir sistem olduğunu anlarsın bir sürü insanda bosuna android demiyor dimi ? oyun ve uygulama desteği yok 701 de.yaw bu symbian a batmış işlemi sistemi demelerine bi mana veremiyorum.. arkadas ne alıp veremediğiniz var? telefonu uzay mekiği haline getirip aya mı cıkacaksınız? kaç ay nokia nın dandik telefonuyla gezdim bi çok forum sitesi okudum androidde android diye tutturmuş gidiyorlar geçen elime t20 geçti ne berbat bi goruntusu var andoridin. kasıntı bi sistem android. 701 aldım en sonunda anlamış değilim nesi kötü
neden öyle yazdım cunku modelini hatırlamıyorum. arkadas adam 600 t lik telefon diyor ben gidipde bi telefona 1500 2000 tl vermem o kadar verdikten sonra bırakta güzel olsun zaten. nokia 701 oyun desteği yok demissin öyle bi abartıyorsunuz sanki hala nokia sahipleri snake den başka oyun oynayamıyor...