Telefon onerirmisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol123

futbol123

Üye
orda nokia dandik bir firma yazmıyor. " nokia nın dandik telefonu yazıyor örnek 1110 3310 :) neden öyle yazdım cunku modelini hatırlamıyorum. arkadas adam 600 t lik telefon diyor ben gidipde bi telefona 1500 2000 tl vermem o kadar verdikten sonra bırakta güzel olsun zaten. nokia 701 oyun desteği yok demissin öyle bi abartıyorsunuz sanki hala nokia sahipleri snake den başka oyun oynayamıyor...
1ghz android kullanırsan androidin ne kadar harika bir sistem olduğunu görürsün :) xperia mini 500tl civarında zaten cpu gpu çok güçlü 1500tl ye hiç gerek yok.701 için 2011 yılı üretimi oyunlar olabilir ilk symbian 3 çıktığı zamanlarda oyunlar vardı ancak artık üretmiyorlar desteği çekti nokia.

JrSparrow

JrSparrow

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik kullanmaktan sıkıldım blackberry toch 9800 düşünüyordum sorusturdum kımse onermedı bana nasıl bıosey onerırsınız guzel olcak kamerası sağlam oyun pek olmasada program özellık kullanıslı bı telefon arıyorum arkdaşlar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
dokunmatik kullanmaktan sıkıldım blackberry toch 9800 düşünüyordum sorusturdum kımse onermedı bana nasıl bıosey onerırsınız guzel olcak kamerası sağlam oyun pek olmasada program özellık kullanıslı bı telefon arıyorum arkdaşlar

fiyat ve ozellikleri siralayip tavsiye konusu acabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...