tempestshine
Üye
Lanet olasıca reklamın forum hayatımı zehir ettiğini.
katılıyorum.özellikle htc one v reklamı
Lanet olasıca reklamın forum hayatımı zehir ettiğini.
katılıyorum.özellikle htc one v reklamı

Bende ondan bahsediyorum zaten diğer reklamlar fazla etkilemiyorlar.O reklam yana doğru açılıyorya çıldırıyorum.Yakında sinirden bilgisayarın ekranını kıracak duruma gelirim![]()

Ya Vallahi Bu Reklam Sinir Etti Ayrıca Hala İnternet Expolerde Açılmıyor Maxi![]()

Kuzum Ben İnternet Explorerden Kullanmak İstiyorum Chromeddeyim lakin sevmiyorum be kuzum ..
Chrome ya da Firefox kullan bence.İnternet Explorer çok yavaş![]()
Kuzum Ben İnternet Explorerden Kullanmak İstiyorum Chromeddeyim lakin sevmiyorum be kuzum ..

evet Hiç Sevmiyorum Chromeyi..
Chrome'nin hatları bana da soğuk geliyor![]()
Ama Can Vallahi Sevmiyorum Burayı Normalde Expoler Daha Hızlı Çalışıyor Lakin Reklamdan Herhalde Açılmıyorrİnternet Explorer çok eski bir sürümü var benim pc de.Hiç kullanasım gelmiyor.Maxicebi açamıyor.Reklamlar,Yeni mesajlar vs. göstermiyor.Bende onun yerine hem mozilla hem de chrome kurdum.Chrome'a alıştıktan sonra rahatsın.Alışmak baya bir zaman alıyor.
(
İnternet Explorer çok eski bir sürümü var benim pc de.Hiç kullanasım gelmiyor.Maxicebi açamıyor.Reklamlar,Yeni mesajlar vs. göstermiyor.Bende onun yerine hem mozilla hem de chrome kurdum.Chrome'a alıştıktan sonra rahatsın.Alışmak baya bir zaman alıyor.

Ama Can Vallahi Sevmiyorum Burayı Normalde Expoler Daha Hızlı Çalışıyor Lakin Reklamdan Herhalde Açılmıyorr(
![]()

Sinir Oldum Vallahi..
Ah şu reklamlar![]()

Chrome kullanımı gayet basit ya.Mozilladan Chrome'ye ordan opera'ya geçtim.Ama Mozilla'dan Chrome'ye geçtiğimde hiç sorun yaşamadım.Explorer'de olur mu bilemem.Ben yine de Opera öneririm.Gerçekten çok hoş bir tarayıcı.Hız olarak farkı yok zaten.Ayrıca arkaplana resim koyabiliyorsun çok hoş oluyor.Eğer internet yavaşsa turbo'yu açıp siz istemedikçe flash dosyalarını açmayabilirsiniz ki bu durumda One V reklamı açılmıyor.Yeni keşvettim![]()
Chrome'da da kendi temanı yapabiliyorsun.Firefox'da da öyle birşey var.
Evet biliyorum fakat Chrome'nin soğuk hatlarını değiştirmiyor.Mesela arkaplan tamamen yeşillik benim.Chrome'de sadece açılış ekranı oluyordu eğer değişmediyse.