Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

katılıyorum.özellikle htc one v reklamı

Bende ondan bahsediyorum zaten diğer reklamlar fazla etkilemiyorlar.O reklam yana doğru açılıyorya çıldırıyorum.Yakında sinirden bilgisayarın ekranını kıracak duruma gelirim :kıskıs:

tempestshine

tempestshine

Üye

Bende ondan bahsediyorum zaten diğer reklamlar fazla etkilemiyorlar.O reklam yana doğru açılıyorya çıldırıyorum.Yakında sinirden bilgisayarın ekranını kıracak duruma gelirim :kıskıs:

htc'den soğudum :zzz:

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Ya Vallahi Bu Reklam Sinir Etti Ayrıca Hala İnternet Expolerde Açılmıyor Maxi :(:(

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ben opera kullanıyorum.PC sağlam ise Mozilla gibisi yoktur.Yavaş ise Opera :ehe Gerçi benim bilgisayarım yavaş değil ama Opera daha şık.

Enes

Enes

Üye
firefox u açıyorum google arama yerine tıklayınca virüs uyarısı alıyorum sebebini bulamadım ne zamandan beri hala onunla uğraşıyorum :vur

tempestshine

tempestshine

Üye
İnternet Explorer çok eski bir sürümü var benim pc de.Hiç kullanasım gelmiyor.Maxicebi açamıyor.Reklamlar,Yeni mesajlar vs. göstermiyor.Bende onun yerine hem mozilla hem de chrome kurdum.Chrome'a alıştıktan sonra rahatsın.Alışmak baya bir zaman alıyor.

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji ve FatoŞ
FatoŞ

FatoŞ

Üye
İnternet Explorer çok eski bir sürümü var benim pc de.Hiç kullanasım gelmiyor.Maxicebi açamıyor.Reklamlar,Yeni mesajlar vs. göstermiyor.Bende onun yerine hem mozilla hem de chrome kurdum.Chrome'a alıştıktan sonra rahatsın.Alışmak baya bir zaman alıyor.
Ama Can Vallahi Sevmiyorum Burayı Normalde Expoler Daha Hızlı Çalışıyor Lakin Reklamdan Herhalde Açılmıyorr :((:(

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Chrome kullanımı gayet basit ya.Mozilladan Chrome'ye ordan opera'ya geçtim.Ama Mozilla'dan Chrome'ye geçtiğimde hiç sorun yaşamadım.Explorer'de olur mu bilemem.Ben yine de Opera öneririm.Gerçekten çok hoş bir tarayıcı.Hız olarak farkı yok zaten.Ayrıca arkaplana resim koyabiliyorsun çok hoş oluyor.Eğer internet yavaşsa turbo'yu açıp siz istemedikçe flash dosyalarını açmayabilirsiniz ki bu durumda One V reklamı açılmıyor.Yeni keşvettim :ehe

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Tabi eklenti konusunda Mozillaya karşı yetersiz ama ben eklenti kullanmam :kıskıs:

tempestshine

tempestshine

Üye

Chrome kullanımı gayet basit ya.Mozilladan Chrome'ye ordan opera'ya geçtim.Ama Mozilla'dan Chrome'ye geçtiğimde hiç sorun yaşamadım.Explorer'de olur mu bilemem.Ben yine de Opera öneririm.Gerçekten çok hoş bir tarayıcı.Hız olarak farkı yok zaten.Ayrıca arkaplana resim koyabiliyorsun çok hoş oluyor.Eğer internet yavaşsa turbo'yu açıp siz istemedikçe flash dosyalarını açmayabilirsiniz ki bu durumda One V reklamı açılmıyor.Yeni keşvettim :ehe

Chrome'da da kendi temanı yapabiliyorsun.Firefox'da da öyle birşey var.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Chrome'da da kendi temanı yapabiliyorsun.Firefox'da da öyle birşey var.

Evet biliyorum fakat Chrome'nin soğuk hatlarını değiştirmiyor.Mesela arkaplan tamamen yeşillik benim.Chrome'de sadece açılış ekranı oluyordu eğer değişmediyse.

tempestshine

tempestshine

Üye

Evet biliyorum fakat Chrome'nin soğuk hatlarını değiştirmiyor.Mesela arkaplan tamamen yeşillik benim.Chrome'de sadece açılış ekranı oluyordu eğer değişmediyse.

evet.sekmelerin olduğu kısım aynı.sadece giriş ekranı değişiyor

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Üşüyorum :ağlarım:

Üst Alt