Ses Kayıt Özellikli Nokia Telefon Arıyorum Symbian S60v2 vs.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
Ses Kayıt Özellikli Nokia Telefon Arıyorum Symbian S60v2 vs.
Görüşme kaydetmesinde sorunsuz ve ahizesinden iyi ses gelen bir telefon arıyorum. N70 güzel ama ahizesinden çok az geliyor ses. Şu an 6230i telefonum var ama görüşmelerin yedeklenmesini istiyorum. Total recall gibi programlarla. N73 düşündüm ama onda da joistik sorunu var :)

Önerileriniz ne olur en azından elinizde yoksa bile aradığım kriterlerde Nokia telefon ne olabillr?

Fiyat 100tl yi geçmezse iyi olur.

Teklifleri bekliyorum...

edgar44

edgar44

Üye
nokıa 7610 var kardeşim 50 liraya bırakırım dediğin özelliklerin hepsi var ahize sesi yeterince yüksek.araştır istersen msn:[email protected]

mks740

mks740

Üye
çin malı N95 8GB var. Düşünür müsünüz?

Vedatguner

Üye
Bu fıyata alabılecegın en ıyı tel n73 olur 100 tlye bırakırım.

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar,

Öncelikle çin malı telefon hayatta almam :) zaten dediğim ,zellikler de yok.
N73 dediğim gibi joystick sorunu var.
N95 de uzun süre kullandım daha önceden, güzel telefon ama ekran filmi yüzünden çok çektim. Sorunsuz en azından 1-2 yıl kullanılabilecek bir telefon arıyorum. Kızaksız olsa daha güzel olur. Bir de benim bütçemi aşar N95 ;)
7610 tuş takımı benim hoşuma gitmiyor ama ben bi göstereyim alacağım kişiye hoşuna giderse olabilir.

Aslında en çok almak istediğim model N70 ama ahizesi daha çok ses çıkarsa keşke. 3-4 N70 e baktım hepsi aynı. Ben de babama alacağım için şimdi sesinin iyi çıkması gerek. O açıdan N73 makul ama onda da joystick problemi var. Başlı başına engel.. Onu kullanamaz babam :)

sphone

sphone

Üye
verdiğim linktekini uygun fiyata bırakırım kargoyu sen ödersen maksat elimdekileri cıkarmak bi n95 kaldı linke bakarsanız anlarsınız üst mesajda link vermiştim

ouzqan

ouzqan

Üye
Sony istersen verebilirim.

Mirazade

Üye
Aradığın telefon nokia 6670. 7610 ile aynı sisteme sahip ses kaliteside iyi 7610un tuşları yamuk ama bunun düz bi bak sende istersen

okanarif

Üye
Görüşme kaydetmesinde sorunsuz ve ahizesinden iyi ses gelen bir telefon arıyorum. N70 güzel ama ahizesinden çok az geliyor ses. Şu an 6230i telefonum var ama görüşmelerin yedeklenmesini istiyorum. Total recall gibi programlarla. N73 düşündüm ama onda da joistik sorunu var :)

Önerileriniz ne olur en azından elinizde yoksa bile aradığım kriterlerde Nokia telefon ne olabillr?

Fiyat 100tl yi geçmezse iyi olur.

Teklifleri bekliyorum...

Kardeşim al bir 6630,yükle Power Dictaphone programını..güle güle kullan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt