Jomolocco
Üye
Cezzbedici3' Alıntı:SIII nasıl geçen Media Markt'ta inceledim hoşuma gitti
Bu arada oyunu çıkacak diye beklemeyin hatta bundan sonra oyun çıkacak diye beklemeyin..
Kabullenmek ne kadar zor olsada Symbiandan sonra Belle'de bitti.. Gerçi ben N8'i ölüde olsa kullanmaya devam edicem ama sonuç olarak gerçeği kabulleniyorum bitti abi bitti..
Dikkat ettinizmi: Bundan 2 ay önce forumda yeni mesajlar bölümüne tıkladığınızda konuların en az yarısı Symbian 3 Genel - Cihaz Destek - Yazılım Destek bölümlerinden oluşuyordu.. Şimdi görmekte zorlanıyorum.. Bu bile insanların artık Symbian forumlarından çekildiğini gösterir.. Ben bile eskiden ilk olarak Symbian 3 Genel'e bakmadan forumda gezmezdim şimdi uğramıyorum bile Yeni Mesajlar butonuda Symbianın gerçekten öldüğünün kanıtıdır..
Artık fandroidler bile Symbiana gelip çatışma çıkarmıyor onlar bile eski heycanı bulamıyor bizim forumlardaAdamlarda ümidi kesti çünkü bizde artık onlardanız
![]()
dogru tespit tebrik ederim
Adamlarda ümidi kesti çünkü bizde artık onlardanız
.
:
androidle anlaşmaması yetmiyormuş gibi bide hisselerinin çoğunu microsofta sattı. Ve artık nokia wp7 ye geçti. Yakında microsoft nokianın adınıda değiştirir allah bilir. Bildiğiniz gibi yakında nokia storenin ismi nokia services olcak. Böyle giderse NOKİA KAYBOLACAK