Asphalt 7: Heat oyunu dün android için cıkmış bize gelcek mi

Sponsorlu Bağlantılar

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Cezzbedici3' Alıntı:
SIII nasıl geçen Media Markt'ta inceledim hoşuma gitti ;)
Bu arada oyunu çıkacak diye beklemeyin hatta bundan sonra oyun çıkacak diye beklemeyin..
Kabullenmek ne kadar zor olsada Symbiandan sonra Belle'de bitti.. Gerçi ben N8'i ölüde olsa kullanmaya devam edicem ama sonuç olarak gerçeği kabulleniyorum bitti abi bitti..
Dikkat ettinizmi: Bundan 2 ay önce forumda yeni mesajlar bölümüne tıkladığınızda konuların en az yarısı Symbian 3 Genel - Cihaz Destek - Yazılım Destek bölümlerinden oluşuyordu.. Şimdi görmekte zorlanıyorum.. Bu bile insanların artık Symbian forumlarından çekildiğini gösterir.. Ben bile eskiden ilk olarak Symbian 3 Genel'e bakmadan forumda gezmezdim şimdi uğramıyorum bile Yeni Mesajlar butonuda Symbianın gerçekten öldüğünün kanıtıdır..
Artık fandroidler bile Symbiana gelip çatışma çıkarmıyor onlar bile eski heycanı bulamıyor bizim forumlarda :D Adamlarda ümidi kesti çünkü bizde artık onlardanız :D

dogru tespit tebrik ederim ;)

codblackops2

codblackops2

Üye
Sizden önce s60v5'e gelir :hmmm.

TheMadness

TheMadness

Üye

elinizdeki oyunlarla yetinin.birde oyun çıkmıyor diye yakınmayın.androidçiler bile bundan yakınırsa bizim halimiz harap

Doğru düzgün guitar hero tarzı oyun yok javalarla yetiniyoruz. Guitar Rock Tour 2 HD çıkmadı :off:

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
arkadaşlar bu nokianın yapmaya çalıştığı şey nedir hala anlamıyorum. Kendini batırmaya çalışıyor galiba. Şunu farkettim kı nokia symbianı eskiden hiç olmazsa geliştirirdi ama şimdi tık yok:( androidle anlaşmaması yetmiyormuş gibi bide hisselerinin çoğunu microsofta sattı. Ve artık nokia wp7 ye geçti. Yakında microsoft nokianın adınıda değiştirir allah bilir. Bildiğiniz gibi yakında nokia storenin ismi nokia services olcak. Böyle giderse NOKİA KAYBOLACAK

sataer

Üye
arkadaşlar bu nokianın yapmaya çalıştığı şey nedir hala anlamıyorum. Kendini batırmaya çalışıyor galiba. Şunu farkettim kı nokia symbianı eskiden hiç olmazsa geliştirirdi ama şimdi tık yok:( androidle anlaşmaması yetmiyormuş gibi bide hisselerinin çoğunu microsofta sattı. Ve artık nokia wp7 ye geçti. Yakında microsoft nokianın adınıda değiştirir allah bilir. Bildiğiniz gibi yakında nokia storenin ismi nokia services olcak. Böyle giderse NOKİA KAYBOLACAK

hisselerini sattığını nerden çıkardın. Öyle bişey yok. Nokia kaybolmayacak,el değiştirecek.

Silinen Üye 1030288

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hisselerini sattığını nerden çıkardın. Öyle bişey yok. Nokia kaybolmayacak,el değiştirecek.

başkasının eline geçse iyi olur belki yeni şeyler yapar (androidle anlaşır güncelleme felan yapar) :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Kendi paramızla rezil oluyoruz ya.. ALLAHından bul Nokia !!!! :off::off::off:

berk2010_2

Üye
androide cikmadi daha

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

Pardon arkadaşlar nokia hisselerini satmamış. DAHA DA KÖTÜ SON 16 YILIN EN DÜŞÜK HİSSE DEĞERİYMİŞ :D
www.pclabs.com.tr/2012/06/26/nokia-hisseleri-dibe-vurdu-son-16-yilin-en-dusuk-degeri/

- - - Eklendi - - -

işe bakın asphalt 7 den nereyee hehehe:)

SilentOne

SilentOne

Üye
o değilde suan 3gs var elimde ve telefon 4 yıllık resmen ama aspalt 7 i bile destekliyorsa ben symbiandan kurtulacam artık androide geçicem ios kadr sıkıntı bişi görmedim bi beleş oyun indirecem 40 tane şey indirdim resmen ama aspalt 7 e deydi :D

LimePie

LimePie

Üye
yaw arkadaş telefona 600 kağıt saydık böyle oyunları görünce pişman oluyorum ya yeter artık nokia bu son zaten bundan sonra nokia almam ya android yada ios arkadaş gerisi hikaye

Jomolocco

Jomolocco

Üye
cok beklersiniz :eller:

sataer

Üye
yaw arkadaş telefona 600 kağıt saydık böyle oyunları görünce pişman oluyorum ya yeter artık nokia bu son zaten bundan sonra nokia almam ya android yada ios arkadaş gerisi hikaye

600 kaçıda alcağın androidde açmaz bunu.

hidayet02

hidayet02

Üye
Nokia Siz Telefonu Alırken Size Şu Şu Oyunları Çıkaracağız Şu Uygulamaları Çıkaracağız Diye Bişeymi Söyledi?

Niye İhtiyacınıza Göre Telefon Almıyorsunuz? Alıyorsunuz 600-700 TL'ye Telefon Sonra 1000-1500 TL'ye Satılan Telefonlarla Bir Tutuyorsunuz!

Nokia'ya Hiç Boşuna Kızmayın, İhtiyacınıza Göre Telefon Almayıp Düşük Fiyata Aldığınız Telefondan Çok Şey Bekleyen Kafanıza Kızın...

• Beğen
Tepkiler: StaLKeR-190E

Silinen Üye 1030288

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
adam zaten 600 liraya android telefon alcam demiyo ki :)