30 kişi olsa ne olacak olmasa ne olacak sorunlarımızı hep erkekler kendi aramızda hallediyoz ben bir kızın aktif konu yardımını görmedim![]()
jokerin matematik sorularını kim çözdü??
jokerin matematik sorularını kim çözdü??
30 kişi olsa ne olacak olmasa ne olacak sorunlarımızı hep erkekler kendi aramızda hallediyoz ben bir kızın aktif konu yardımını görmedim![]()

hımm şimdi 1000 konuda 1 konu çözülmesi bu kadınların ekseri aktifliğini belirtmez. ben genelleme yaptım bu arada. tabi aktif olmalarını isterim ama gerçeklerden de kaçmayalım.
Özür dilerimpfff hepiniz taktınız bu nick ismimebu hesap kardeşimindi. O sıkıldı bıraktı bu siteyi bende onun hesabından giriyorum.bende zaten onun sayesinde gördüm bu siteyi.ama o bıraktı.şimdi sadece ben giriyorum bu hesaba.

pfff hepiniz taktınız bu nick ismimebu hesap kardeşimindi. O sıkıldı bıraktı bu siteyi bende onun hesabından giriyorum.bende zaten onun sayesinde gördüm bu siteyi.ama o bıraktı.şimdi sadece ben giriyorum bu hesaba.

Özür dilerim
- - - Eklendi - - -
O değilde tüm bayan üyeler İstanbul'lu arkadaş.. Alev, Pınar, Pelin, Esra, Feyza(dafny), Tuğçe(qirL1903)

Abovvv lütfen söylemeyin keser beni
Rize'den de var![]()

Bir de birbirimize kardeş diyoruz yahu 
Hmm, ben öyle düşündüm.. Oda öyle geldi gibi. Neyse görmesin.![]()
tamamdır...Özür dilerim![]()
estağfurullah tatlım. yinede bilmeniz iyi olduNeden rencide ediyorsunuz ki?![]()

Engin Abi Nerelerde Yahu![]()
Bayan Üye Sayısı tam olarak kaç ?

Evet. İyi oldu.estağfurullah tatlım. yinede bilmeniz iyi oldu![]()
Engin Abi Nerelerde Yahu![]()
Bayan Üye Sayısı tam olarak kaç ?
konuyu uzatmanın anlamı yok, binlerce bayan var