OttomaN TigeR
Üye
Ne kadar bayan üye varsa buraya mesaj atsınBu arada bayan olup aramızda bay diye dolaşanlarda olabilir
![]()
Evet aynen senin gibi düşünüyorum, hatta birinden çok şüpheleniyorum... 
Ne kadar bayan üye varsa buraya mesaj atsınBu arada bayan olup aramızda bay diye dolaşanlarda olabilir
![]()
![]()

Söylenmez ayıp ayıp
acaba kim![]()

Merak Ettim Kim ?Söylenmez ayıp ayıp![]()

[ENGİN];4881908' Alıntı:ben söyleyim mi?
Seni unutur muyuz hiç? Çekik gözsüzbeni de sayin![]()

Merak Ettim Kim ?![]()
.gif)
Pınar, Tuğçe, Feyza, Gizem, Rabia(banlandı), Melek, Nur, Sahra, First Lady(İsmi lazım değil), Alev(albüm resimleri olsada nick kafa karıştırıcı), Galatasaraylı bir kız da vardı
- - - Eklendi - - -
Birkaç kişiyi unuttum kesin. İçim rahat değil
Hatırlatırlar...pfff hepiniz taktınız bu nick ismimeAlev(albüm resimleri olsada nick kafa karıştırıcı),
bu hesap kardeşimindi. O sıkıldı bıraktı bu siteyi bende onun hesabından giriyorum.bende zaten onun sayesinde gördüm bu siteyi.ama o bıraktı.şimdi sadece ben giriyorum bu hesaba.Evet aynen senin gibi düşünüyorum, hatta birinden çok şüpheleniyorum...
![]()

pfff hepiniz taktınız bu nick ismimebu hesap kardeşimindi. O sıkıldı bıraktı bu siteyi bende onun hesabından giriyorum.bende zaten onun sayesinde gördüm bu siteyi.ama o bıraktı.şimdi sadece ben giriyorum bu hesaba.
Tahmin ettiğim kişi mi yoksa 'kuzu' .![]()
Hayır onu tanımıyorum.hmm ewt bende şimdi gördüm değiştirilebileceğini. thanks tatlım
yeni nick iste

Hmm, ben öyle düşündüm.. Oda öyle geldi gibi. Neyse görmesin.Hayır onu tanımıyorum.