Maxicep'in Bayan üye sayısı

Sponsorlu Bağlantılar

ersinbakar

ersinbakar

Üye
30 kişi olsa ne olacak olmasa ne olacak sorunlarımızı hep erkekler kendi aramızda hallediyoz ben bir kızın aktif konu yardımını görmedim :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
30 kişi olsa ne olacak olmasa ne olacak sorunlarımızı hep erkekler kendi aramızda hallediyoz ben bir kızın aktif konu yardımını görmedim :D

:nono: jokerin matematik sorularını kim çözdü??

ersinbakar

ersinbakar

Üye

:nono: jokerin matematik sorularını kim çözdü??

hımm şimdi 1000 konuda 1 konu çözülmesi bu kadınların ekseri aktifliğini belirtmez. ben genelleme yaptım bu arada. tabi aktif olmalarını isterim ama gerçeklerden de kaçmayalım.

KayraBey

KayraBey

Üye
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hımm şimdi 1000 konuda 1 konu çözülmesi bu kadınların ekseri aktifliğini belirtmez. ben genelleme yaptım bu arada. tabi aktif olmalarını isterim ama gerçeklerden de kaçmayalım.

Benim gibi her yerde aktif olacak değiller. Çoğu konu dışında aktif/di.

klongs

klongs

Üye
pelin,pınar,nur,first lady,alev,tuğba,fatoş benim bildiklerim bu kadar

• Beğen
Tepkiler: pelın_

Revengeful

Emekli Yönetici
pfff hepiniz taktınız bu nick ismime :) bu hesap kardeşimindi. O sıkıldı bıraktı bu siteyi bende onun hesabından giriyorum.bende zaten onun sayesinde gördüm bu siteyi.ama o bıraktı.şimdi sadece ben giriyorum bu hesaba.
Özür dilerim :utandım:

- - - Eklendi - - -

O değilde tüm bayan üyeler İstanbul'lu arkadaş.. Alev, Pınar, Pelin, Esra, Feyza(dafny), Tuğçe(qirL1903)

• Beğen
Tepkiler: pelın_
-efşan

-efşan

Üye
pfff hepiniz taktınız bu nick ismime :) bu hesap kardeşimindi. O sıkıldı bıraktı bu siteyi bende onun hesabından giriyorum.bende zaten onun sayesinde gördüm bu siteyi.ama o bıraktı.şimdi sadece ben giriyorum bu hesaba.

Neden rencide ediyorsunuz ki? :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
-efşan

-efşan

Üye
Samsun ve Ordu'dan da var.:)

Revengeful

Emekli Yönetici