Nokia hisseleri dibe vurdu: Son 16 yılın en düşük değeri!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polymath

Polymath

Üye
Bunu herkes bekliyordu. Neden düşüyor biliyor musunuz? Nokia Dünya çapında Lumia'larla elde ettiği ivmeyi elde edemedi. El ve ayak parmaklarının toplamı kadar ülkeye satılıyor Lumia serisi. Ancak kaybedilen hisseler Dünya çapında hesaplanarak yapılıyor.

Nokia Lumia 900 ve diğer Lumia serisi gayet iyi satıyor. Hatta Lumia 900 Nokia'nın beklediğinden de iyi sattı, bunlar da söylendi. Ancak bu seri hazırlık serisi, hâlâ. Bu seri, Lumia 900 ile öne çıkıyor ve gelecek Windows Phone cihazların önünü açıyor. Bu yüzden de bu kadar fazla tanıtımı yapılıyor. Çok yakında düşen hisseler geri kazanılacaktır, özellikle Windows Phone 8 ile. :oke:

Yav sen ne yanar döner adammıssın :D Bundan 1 2 hafta önce lumıalar yok satıyor ıste lumıa şöyle amozonda sattı boyle sattı lumıa ıle nokıa hepsını gececek dıyen sen degılmıydın. Sımdıde gelmıs başka konusuyorsun. Ozaman sana dedik ki dünya amazondan ibaret değil diye ama illede nokia dedin. Forumda senin kadar boş konuşupta ınsanlara saldıran gormedım. Nokıa ya laf soyletmezmıs sebebide.

tapatalk

tapatalk

Üye
ahaha galaxy s3 çıkalı 15gün oldu 10milyon tane sattı adamalr sipariş yetiştiremiyo üzüldüm bu nokiaya batışa doğru gidiyor.bunun sebebide nokianın işletim sistemleri çıkana kadar kapak değiştirip deiğştirip takozları önümüze sunmasıydı lumia iyi satıyo diyen arkadaşlar bazı ülkelerde lumia900 promosyon olarak veildiğini hatırlatırım. nokiadan bir an önce kurtulun htc de batmaya başladı artık brezilyada filan satış yapmıyo.motorola çıkışa geçti samsung patlama yaptı iphone normal seyirinde telefon alemi bu aralar böyle

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Bunlar hep bill gates in oyunları

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Nedense Nokia'yı Microsoft'un almasını ister vaziyete geldim...Hem diğer bütün alanlardaki başarısı sebebiyle hemde Nokia'yı adam edeceği için...Nedense Microsoft'u seviyorum.Yakında W8-Wp8-XBox üçlüsü ile mis gibi olacak.

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Nokia'Yı Symbian bitirdi zaten. Artık ne kadar stabil olsa bile herkesin akıllandığını düşünüyorum. Birdaha symbian'a bakacaklarını hiç zannetmiyorum.(Fanboylar dışında.) Değişim şart biz de symbian kullanıyorduk baktık ki android daha iyi geçiş yaptık.

kadikoy

kadikoy

Üye
eğer önemli bir şirket hissesi dibe vuruyorsa,
1- hisselerin satıldığı borsalarda manipilasyon yada
2-nokia yı ucuza kapatmak isteyen uluslararası şirketlerin manipilasyonudur..

avcitalip

avcitalip

Üye
Az Kaldı Batıyor Nokia,Nokia Android'e Geçsin Sonra Amiral Gemisi Yapsın Kendine Koysun Telefonun İçine I3 işlemciyi,2 GB'ram'i birazda fiyatlarını uygun koysun bakalım piyasada samsung falan kalıyormu bu nokia bu şekilde iflas bayrağını çekecek görürsünüz...

- - - Eklendi - - -

Bill Gates'te Zaten Amerikanın Oyunu :zuhaha:Bunların Hepsi Amerikanın Oyunları İnanmayın Siz Onlara:naughty:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Az Kaldı Batıyor Nokia,Nokia Android'e Geçsin Sonra Amiral Gemisi Yapsın Kendine Koysun Telefonun İçine I3 işlemciyi,2 GB'ram'i birazda fiyatlarını uygun koysun bakalım piyasada samsung falan kalıyormu bu nokia bu şekilde iflas bayrağını çekecek görürsünüz...

Şu Android sevdasından bir vazgeçmediniz gitti.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Yıl olmuş 2012 hala Nokia Androide geçsin ya da Androide geçseydi diyenler var.1.5 2 yıldır olanlar yüzünden Androide geçemeyeceğini anlayamıyorlar galiba...

avcitalip

avcitalip

Üye
Şu Android sevdasından bir vazgeçmediniz gitti.

nokia'nın kurtulması açısından söylüyorum ios gibi bir sistem oluşturmaları yıllarını alır ve onca paraları gider ama android hazır google'ın dağıttığı bir ürün Android koysunlar + stabil yapsınlar telefonumu satıp hemen nokia alırım...

sataer

Üye

- - - Eklendi - - -

Bill Gates'te Zaten Amerikanın Oyunu :zuhaha:Bunların Hepsi Amerikanın Oyunları İnanmayın Siz Onlara:naughty:

bilinçsiz içi boş yorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt