lumia 900 masa testi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
gecen gün eşimle bir avm de kahve dunyasına gittik otururken telefonu cikartip foruma bir göz attim ve kahvem gelince telefonu (bakarmisiniz lumia900'e telefon diyorum)masanin ustune biraktim. Tam kahvemi icerken bir ses duydum:lumia900 degil mi bu? İlgilenmedim fakat daha sonra yanibaşimdaki bir bayan;pardon bu lumia900 mu dedi,evet dememe kalmadi bakabilirmiyim diyerek aldi telefonu kurcalamaya başladi ve 10dakika kadar ugraştiktan sonra teşekkur ederek geri verdi. Tabi eşimin ilk tepkisini gormeliydiniz;hemen o telefonu cebine koy :D :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, El~PisToLeRo ve Niizuma.Eiji
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
gecen gün eşimle bir avm de kahve dunyasına gittik otururken telefonu cikartip foruma bir göz attim ve kahvem gelince telefonu (bakarmisiniz lumia900'e telefon diyorum)masanin ustune biraktim. Tam kahvemi icerken bir ses duydum:lumia900 degil mi bu? İlgilenmedim fakat daha sonra yanibaşimdaki bir bayan;pardon bu lumia900 mu dedi,evet dememe kalmadi bakabilirmiyim diyerek aldi telefonu kurcalamaya başladi ve 10dakika kadar ugraştiktan sonra teşekkur ederek geri verdi. Tabi eşimin ilk tepkisini gormeliydiniz;hemen o telefonu cebine koy :D :zuhaha:

:ehe"Dışarda özellikle eşinizle beraberken telefonu elinize almak aile içi problemlere sebep olabilir" gibi bir ibare koymalılar Lumia kutularına.Hocam dava açın böyle saçma sebeplerden milyon dolarlar kazanan çok insan var :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:ah yengenin yanında yapılır mı be abi... :kop:

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben versene bitane derdim özellikle mavi olan first sakız kutusu gibi hoş

Matador03

Matador03

Üye
Eşinizleyken telefonu dikkatli kullanınız diye yazı koysunlar kutusunun içine :kop2:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
:hmmm olmaz abi bir evde iki lumia çok... :sır:

şimdilik hevesimi alayim bunu sana veririm diye kandiriyorum. Yilbaşinda kuzen abd'den gelirse wp8ler de cikmiş olursa birtane getirtip bunu ona vermeyi düşünüyorum;)

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
aman hocam hanimda foruma uyeyse ve bu yazdigini okursa direk bosanma sebebi :)

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
o zaman yirttin hadi iyisin :)

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt