lumia 900 masa testi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
lumia 900 masa testi
:)) evt arkadaslar size masa testinin ne oldugunu ve nasil calistigini anlatacam simdi once arkadaslarla bir cafeye gidiyorsunuz tabi onlar sizin yeni tlf aldiginizi bilmiyor ve hic orali olmadan tlf cikartip masaya koyuyorsunuz eger dikkat cekerse (ki lumia bunu basariyla gecti ) o zaman masa testinden gectiniz yok eger kimse tinlamazsa hic caktirmadan gidin kendinize yeni bir telefon alin :))

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

klongs

klongs

Üye
kısaca hava atmak

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
aslinda fark edilmek iphone 4s i masaya koydugunda millet artik siradan bir tlf gibi bakiyor hic bir albenisi yok ayrica cok da pahali ben sadece tlfnun ici ile degil tasarimina da bakarim herseyiyle ozel olacak aga :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
klongs

klongs

Üye
benim için hava atmak önemli değil donanımı iyi olmalı tabi kişiden kişiye göre değişir

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia tasarım olarak harika bence

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

fnldstntn

Üye
Bu birz arkadaşlarının bu konudaki merağınada bağlı...

serinaga

serinaga

Üye
Farklı olan herşey dikkat çeker. Lumia şimdilik farklı sanırım ...

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Millet lumiaya şimdiden alıştı emin olun . Niye derseniz malesef N9 la farkı yok gibi bişey görünüş olarak . Millet bende görünce N9 sanıyo

papakudioflu

papakudioflu

Admin
masayi bilmem ama vecen gun electroworld deki htc bolumundeki satici lumia900u elimde gorunce agzi acik kaldi. Ustune bir de bakabilirmiyim demez mi?

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

sataer

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
_RYUK_

_RYUK_

Üye
sevineydi garıbim :)

covar

covar

Üye
mesela ben wave 3 ümü masaya koyunca millet tablet sanıyo bazılarıda tv kumandası sanıyor dikkat cekiyor yani :)

_RYUK_

_RYUK_

Üye
3310 şimdilerde çok dikkat çekiyor. Inanmıyorsaniz deneyin :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt