C6-01 ekran ve belleyi annaya çevirme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ak4692

ak4692

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 ekran ve belleyi annaya çevirme sorunu
selam arkadaşlar belle yükledim ama sevmiyorum memnun değilim performanstan. tekrar annaya dönebilir miyim?
ikinci sorun olarakta telefonun tuş kilidini etkinleştirdkten sonra tekrar açmak için menü tusuna basınca ekran açılmıyo yani kilit aç yazısı gelmiyo power tusuna basınca geliyo. sorunu ne olabilir acil yardım ederseniz sevnirim.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sanırım servise götürmen gerek kuzum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ak4692

sataer

Üye
downgrade yapman lazım ama c6-01 de olmuyordu en son

ak4692

ak4692

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
ak4692

ak4692

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada mesaj kutun dolu kuzum mesaj atamıyorum :) Ekran sorunun ne ise buraya yaz istersen :)
ekran kilitleniyo sonra açmak için menu tusuna basınca açılmıyo yani kilit aç yazısı gelmiyo power tusuna basınca geliyo :bilmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
ekran kilitleniyo sonra açmak için menu tusuna basınca açılmıyo yani kilit aç yazısı gelmiyo power tusuna basınca geliyo :bilmm

Bu çok büyük sorun değil hatta sorun bile değil kuzum..Telefonun ayarlarından yapabilirsin bunu..Tuş kilit ayarlarına felan bak istersen.Tabii dediğin telefonu kullanmadığım için bilemiyorum :)

ak4692

ak4692

Üye
    Konu Sahibi
Bu çok büyük sorun değil hatta sorun bile değil kuzum..Telefonun ayarlarından yapabilirsin bunu..Tuş kilit ayarlarına felan bak istersen.Tabii dediğin telefonu kullanmadığım için bilemiyorum :)

baktım ama olmuyo neyse yine servis yolu gözüktü sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt