Alanya'ya Discoda Kasiyerliği Becerebilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Alanya'ya Discoda Kasiyerliği Becerebilir miyim?
Alanyada yeni açılan bir disco'da işe gireceğim düz lise sayısal bölümü bitti bu sene.Sizce yapabilir miyim?İşi bana dayım ayarladı daha gitmedim oraya 1200Tl+sigorta,Mesai saatler akşam 21.00-03.30(gece 3).Birde yabancı dilim çok zayıf sizce gerek li olur mu :) Oralarda hesaplar nasıl işliyor yani :)
Bu arada ilk maaşda galaxy s3 elimde :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
:oha: bende geliyorum ali :kac:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Gel gel :) sence yapabilir miyim oraların işlerini bilen biri var mı ki? forumda

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hacı hem alanyada işi bulmuşsun hemde disco bide soruyorsun yabancı dil gerekli mi diye :) artı o iş lokantadaki garsonluğa benzemez arkadaşım haberin olsun.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
hacı hem alanyada işi bulmuşsun hemde disco bide soruyorsun yabancı dil gerekli mi diye :) artı o iş lokantadaki garsonluğa benzemez arkadaşım haberin olsun.
lokantadaki garsonluk benzemez derken :)?

ByGolsime

Üye
Torpilliysen yabancı dil bilmene gerek yok bence

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Torpilliysen yabancı dil bilmene gerek yok bence
dayımı aradım sordum orda dedi garsonlar sana hesabı getirir sen müşteri ile ilgilenmezsin sadece hesabın iyi olsun hata yapma dedi.
Torpile gelince dayımın eski patronu.Keşke dayım gibi olabilsem oda aynı yerde barmenlik yapıyor o %yüzde hesabı alıyor haftalık 1000 tl ye yaklaşıyor ben aylık 1200 tl :(

lolaman

lolaman

Üye
haftalık 1000 tl mi dedin :oha:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bence Az Bucuk Bir Inqilizce Bilmen Iyi Olur Senin Icn-in .. Daha Fazlasini Bilsen Daha Daha Iyi Olur ..

Ben Calistim Antalya'Da Hotelde Bir Sure .. Yabancilar Birsey Soylediklerinde Gibi Yuzune Bakmak Istemiyorsan ..

Suren Varsa 3 Gun Bile Inqilizce Calis .. Yoksa Is Guzeldir .. Barmenlik Guzel Istir (Bence) .. Kacirma Bu Isi ..

Turkiye Sartlarina Gore Maasida Iyi .. Calisma Surende Iyi .. Git Calis ..

Oqlum Bak Gittt .! :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Bence Az Bucuk Bir Inqilizce Bilmen Iyi Olur Senin Icn-in .. Daha Fazlasini Bilsen Daha Daha Iyi Olur ..

Ben Calistim Antalya'Da Hotelde Bir Sure .. Yabancilar Birsey Soylediklerinde Gibi Yuzune Bakmak Istemiyorsan ..

Suren Varsa 3 Gun Bile Inqilizce Calis .. Yoksa Is Guzeldir .. Barmenlik Guzel Istir (Bence) .. Kacirma Bu Isi ..

Turkiye Sartlarina Gore Maasida Iyi .. Calisma Surende Iyi .. Git Calis ..

Oqlum Bak Gittt .! :)
ben kasiyer olarak gidiyrum :) yabancılarla benim işim olmayacak bana garsonlar getirecek hesabı :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Iyi iştir.. İngilizce geliştirmek istiyorsan hemen küçük bir klavuz al ezber yap.... Kelime haznen gelişsin...

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Iyi iştir.. İngilizce geliştirmek istiyorsan hemen küçük bir klavuz al ezber yap.... Kelime haznen gelişsin...
bende öyle düşünüyorum ama ordaki herkes alman? ingilizce mi çalışsam almanca mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dil senin icin cok onemli degil iş de kolay yaparsin merak etme sadece kasanin başindan ayrilmiycan o kadar

Matador03

Matador03

Üye
Haram yerde kazanilan para yine hayir.getirmez ya karismiyim azar yeriz sonra. Bana kalirsa dil lazim hemde iyi bir.seviyede :hmmm ama dedikleri gibi torpil varsa sorun yok

pelın_

o para az ama azzcık ing ilerletrsen daha ıyı olur kolay ıs zaten hesap gelıyo karşına sen sade para alcan eylencede cabası hemen git derım

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
dil senin icin cok onemli degil iş de kolay yaparsin merak etme sadece kasanin başindan ayrilmiycan o kadar
Evet abi haklısın birde hata yapmamak lazım.

- - - Eklendi - - -

Haram yerde kazanilan para yine hayir.getirmez ya karismiyim azar yeriz sonra. Bana kalirsa dil lazim hemde iyi bir.seviyede :hmmm ama dedikleri gibi torpil varsa sorun yok
Haram derken ben orda sadece kendi emeğimle çalışıyorum bunun neresi haram?Disco sahibi ben miyim? başkalarının hakkını mı yiyorum?Ben orda sadece işciyim.

- - - Eklendi - - -

o para az ama azzcık ing ilerletrsen daha ıyı olur kolay ıs zaten hesap gelıyo karşına sen sade para alcan eylencede cabası hemen git derım
Abla ama ben daha lise 4 ü yeni bitirdim.Daha üniversiteye gidecem yaz tatili için bana biraz para çıkar birde galaxy s3'ümü almaya yardımcı olur bence 1200 Tl bana göre çok uygun.Dile gelince haklısın her ne kadar masa başıda olsa müşteri ile sıkıntı olabilir.:)

Matador03

Matador03

Üye

Evet abi haklısın birde hata yapmamak lazım.

- - - Eklendi - - -

Haram derken ben orda sadece kendi emeğimle çalışıyorum bunun neresi haram?Disco sahibi ben miyim? başkalarının hakkını mı yiyorum?Ben orda sadece işciyim.

- - - Eklendi - - -

Abla ama ben daha lise 4 ü yeni bitirdim.Daha üniversiteye gidecem yaz tatili için bana biraz para çıkar birde galaxy s3'ümü almaya yardımcı olur bence 1200 Tl bana göre çok uygun.Dile gelince haklısın her ne kadar masa başıda olsa müşteri ile sıkıntı olabilir.:)

O şekilde değil yanlış anlıyorsun. Sonuçta haram kazanan onlar sende kazanılan o haram paradan alacaksın maaşını , sadece dine göre doğru değil bunu söyledim tartışma çıkacaksa susayım ben sadece olanı söylemek istedim karar senin elbette

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi

O şekilde değil yanlış anlıyorsun. Sonuçta haram kazanan onlar sende kazanılan o haram paradan alacaksın maaşını , sadece dine göre doğru değil bunu söyledim tartışma çıkacaksa susayım ben sadece olanı söylemek istedim karar senin elbette
Tartışma çıkmasın tabi ama bilmem ben orda emek verecem ama sonuçta ben kendi paramın haram olduğunu düşünmüyorm.tEşekkürler yinede görüşürün için.

Matador03

Matador03

Üye

Tartışma çıkmasın tabi ama bilmem ben orda emek verecem ama sonuçta ben kendi paramın haram olduğunu düşünmüyorm.tEşekkürler yinede görüşürün için.

Ben de anlayışın için teşşekkür ederim :good:

- - - Eklendi - - -

Fetullah sen misin?Nasılsın yaw amerika nasıl :DD bol bol kucak dansı yaptırıyon demi cakal:D

İyi misin sen ? Nerede olduğunu , kimlerle konuştuğuna , ne konuştuğuna dikkat et ;) Yoksa ettirmesini bilirler ;) Fetullah Gülen'i şahsen sevmem ve cemaatide . Çünkü putlaştırmaya doğru gidiyor orası . Neyse siyaset yapmayacağım ama gereksiz ve saçma yorumlarda bulunmazsan sevinirim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt