işkembeden sallamayalım lütfen.onları sdece star ve corbvy 2 dstkliyo swf olmaz
Aramadım sanki ?
Ayrıntılı anlatır mısın ?
Brick mi ! Asla yapmam PSP'im öyle gitti !!: Firmware düşürüyim derken mavi ekranda kaldı !

işte brick zaten firmwarede oluyor.Firmware yüklerken olur mu ?
ya şimdi monte ve stardan sonraki modellerde durum bu.brick oldummu at çöpe.kurtarma yazılımı falanda yok.androidi badayı geçtim nokianın bile var ya.koca samsungda bi çözüm yolu bulamadılar.nokiada ölü yazılımla falan düzeliyoda samsungda çöp.
- - - Eklendi - - -
buda lanet brickten bir ss![]()
Brick bu değil brickte telefonun ekranına hicbir sey gelmiyor
işte brick zaten firmwarede oluyor.
firmware atıpta patchını yaptıktan sonra birdaha risk kalmıyor ama ondan öncesi riskli.heleki ilk defa yapıyosan.bende ilk deneyişimde stara montenin boot dosyalarını atmıştım nasıl becerdiysem artık.açılmıyodu.alttaki mavi çubuk yarıda donuyodu allahtan kolaydı downloada alıp orjinal fw atınc ageçmişti ama brickte dowloada alsanız dahi usb yi takınca yukardaki ekran çıkar.
Açmaya çalışınca alttaki mavi yarıya kadar dolup kalıyodu bende 2. defada farklı bir firmware yükledim ve düzeldi

swf tema yani flash tema nasıl kuruluyor bilmiyorum onun için yardım istedim![]()
![]()
hocam tema işi oldukca zordur her babayiğidin işi değil o temaları yapmak sitede monte için ıpon tema var htc tema var bunlar işini görmez mi?