S5620 SWF Tema yükleme ? [bilen]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
    Konu Sahibi
S5620 SWF Tema yükleme ? [bilen]
Arkadaşlar acaba monte'de (5620) swf tema yüklemeyi biliyor musunuz biliyorsanız yardım edin lütfen :)

Simdiden teşekkürler :)

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
---------------------------------------maaaaaaaaalesef :d----------------------------------------------

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
    Konu Sahibi
Bilen varsa yardım lütfeen !!

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
onları sdece star ve corbvy 2 dstkliyo swf olmaz

.BlueTR

.BlueTR

Üye
onları sdece star ve corbvy 2 dstkliyo swf olmaz
işkembeden sallamayalım lütfen.
öncelikle firmware atman lazım.forumda var.
sonra htc hero(i am monte hero) veya istediğin temayı indşrip patchleri kurman lazım.sonrada temayı telefon/res e atman lazım.hepsi forumda var.bi arama yapın googlede falan.

• Beğen
Tepkiler: AndroidciMünir
AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
    Konu Sahibi
Aramadım sanki ?
Ayrıntılı anlatır mısın ?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Aramadım sanki ?
Ayrıntılı anlatır mısın ?

yanlız söyleyim:
türkçe değil
şarz süresi kısalacak batarya çabuk bitecek
arada kendi kendine reset atabilir veya bazen arayan size ulaşamayabilir
telefon donup kalabilir
task manager yok
yatay klavye yok
en kötüsüde eğer yanlış bişey yaparsanız,unutursanız ve acele ederseniz telefon brick olur.birdaha düzelmez.

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
    Konu Sahibi
Brick mi ! Asla yapmam PSP'im öyle gitti !! :ehe: Firmware düşürüyim derken mavi ekranda kaldı !

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Brick mi ! Asla yapmam PSP'im öyle gitti !! :ehe: Firmware düşürüyim derken mavi ekranda kaldı !

ya şimdi monte ve stardan sonraki modellerde durum bu.brick oldummu at çöpe.kurtarma yazılımı falanda yok.androidi badayı geçtim nokianın bile var ya.koca samsungda bi çözüm yolu bulamadılar.nokiada ölü yazılımla falan düzeliyoda samsungda çöp.

- - - Eklendi - - -

buda lanet brickten bir ss :ehe

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
    Konu Sahibi
Firmware yüklerken olur mu ?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Firmware yüklerken olur mu ?
işte brick zaten firmwarede oluyor.
firmware atıpta patchını yaptıktan sonra birdaha risk kalmıyor ama ondan öncesi riskli.heleki ilk defa yapıyosan.bende ilk deneyişimde stara montenin boot dosyalarını atmıştım nasıl becerdiysem artık.açılmıyodu.alttaki mavi çubuk yarıda donuyodu allahtan kolaydı downloada alıp orjinal fw atınc ageçmişti ama brickte dowloada alsanız dahi usb yi takınca yukardaki ekran çıkar.

Sertug1991

Sertug1991

Üye

ya şimdi monte ve stardan sonraki modellerde durum bu.brick oldummu at çöpe.kurtarma yazılımı falanda yok.androidi badayı geçtim nokianın bile var ya.koca samsungda bi çözüm yolu bulamadılar.nokiada ölü yazılımla falan düzeliyoda samsungda çöp.

- - - Eklendi - - -

buda lanet brickten bir ss :ehe

Brick bu değil brickte telefonun ekranına hicbir sey gelmiyor

.BlueTR

.BlueTR

Üye
AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
    Konu Sahibi

işte brick zaten firmwarede oluyor.
firmware atıpta patchını yaptıktan sonra birdaha risk kalmıyor ama ondan öncesi riskli.heleki ilk defa yapıyosan.bende ilk deneyişimde stara montenin boot dosyalarını atmıştım nasıl becerdiysem artık.açılmıyodu.alttaki mavi çubuk yarıda donuyodu allahtan kolaydı downloada alıp orjinal fw atınc ageçmişti ama brickte dowloada alsanız dahi usb yi takınca yukardaki ekran çıkar.

Aynısını ben yaptım :D Açmaya çalışınca alttaki mavi yarıya kadar dolup kalıyodu bende 2. defada farklı bir firmware yükledim ve düzeldi :D :ehe :d: :d:

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
valla birç miriç bilmem ben şu an telefonuma 5. kez yazılım attım android temadan tutun q klavye task maneger bilmem ne hiç bir şey olmadı he bazen yanlış bir yükleme filan yaptımsa telin hiç açılmadığı yada sizin dediğiniz gibi o mavi çizgi yarıda kaldığı da oldu bu olay frimware problemli ise oluyor yada sen yanlış yerde yanlış bir dosya yükleme yaptıysan olur ama tekrar dowlan modunu alınca problem düzeliyor.

şimdi bu arkadaş sfr tema yükleme derken ne istiyor acaba bu işlerle uğraşanlar darkforeste yer alıyor burda uğraşan pek kalmadı çoğusu android bölüme geçti.

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
    Konu Sahibi
swf tema yani flash tema nasıl kuruluyor bilmiyorum onun için yardım istedim :) :çay:

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
swf tema yani flash tema nasıl kuruluyor bilmiyorum onun için yardım istedim :) :çay:

hocam tema işi oldukca zordur her babayiğidin işi değil o temaları yapmak sitede monte için ıpon tema var htc tema var bunlar işini görmez mi?

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
    Konu Sahibi
hocam tema işi oldukca zordur her babayiğidin işi değil o temaları yapmak sitede monte için ıpon tema var htc tema var bunlar işini görmez mi?

Yeterde onlarında nasıl telefona yüklendiğini bilmiyorum :S :/

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
hero mod için mfjf1 yazılımı yüklersen olur içinde route66 da var sonra yama yaparak htc modu(android) yüklüyorsun zaten sitede nasıl yüklendiği hakkında bilgi veriliyor sen ilk önce mfjf1 yükle telefonuna tamamen yeni bir yazılım atacaksın yani garanti dışı işlemler yapacaksın kolay kolay tel bozulmaz yalnış bir şey yapmadığın takdirde he bir de elk kesintisi yükleme sırasında olursa o zaman tel uçar onu şimdeden söylüyeyim şimdi buradan mfjf1 yükle

http://www.maxicep.com/samsung-uygu...rmwareli-route-66-turkce-destekli-422853.html

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
    Konu Sahibi
Burda elektriklerin kafa iyi gelip gidiyo en iyisi evde yapiyim hocam.Gerçi laptopta :D Rikse girmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt