Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ve işte beklenen haber dostlar Htc One X kullanıcıları baksın..!
Arkadaslar Ben aldim bin bir pisman 1.tel kapaliyken
Uyandirma zili calmamasi 2.hattim faturali oldugu
Icin toplam gorusmemi goremiyom 3.gorusme esnasinda
Ses kayit yok bu progam Su program yapar dediler
Hepsi bos 4.sarjin yarim gun gitmesi ve tellin arka
Camerasi bolgesisi ates Gibi isinmasi
Arkadaslar Ben aldim bin bir pisman 1.tel kapaliyken
Uyandirma zili calmamasi 2.hattim faturali oldugu
Icin toplam gorusmemi goremiyom 3.gorusme esnasinda
Ses kayit yok bu progam Su program yapar dediler
Hepsi bos 4.sarjin yarim gun gitmesi ve tellin arka
Camerasi bolgesisi ates Gibi isinmasi
kardeş 4. sebepten başkaları seni telefondan soğutacak şeyler değil.
Shadowman07
Üye
ufak detaylar ama bencede tiksinti yaratacak durumlar değil
1barmen
Üye
Benim one x de ısınıyor ama sorun değil. ayrıca akıllı telefonların en babası bile internet wifi açık tutarsan zaten 6-7 saat anca gider. boşuna denilmiyor telefonda kullanmadığın özellikleri kapat.....
betoner
Üye
Bir bilgi de benden olsun. 2.05 versiyonda 3 nokta menü tuşunu ayarlar- ekran, hareketler ve düğmeler - son uygulamalar düğmesi bölümünden kaldırmanız gerekmektedir. Tercihe bırakmaları güzel olmuş. Beni mod kurmaktan kurtardılar.
Bir bilgi de benden olsun. 2.05 versiyonda 3 nokta menü tuşunu ayarlar- ekran, hareketler ve düğmeler - son uygulamalar düğmesi bölümünden kaldırmanız gerekmektedir. Tercihe bırakmaları güzel olmuş. Beni mod kurmaktan kurtardılar.
one xi bi akrabamın akıl almaz istekleri karşısında kendisine sattım bi ara s3 aklımı çeldi ve dün inceleme imkanı buldum ruhumu gram gdıklamadı ve bugün itibari ile tekrar one x aldım başka cihazda alınmaz şu dakikadan itibaren bunu kesin ve kesin anlamış oldum