HTC One X için büyük güncelleme yolda! (2.05.405.2)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC One X için büyük güncelleme yolda! (2.05.405.2)
HTC One X, Tegra 3 platformunu taşıyan ilk cep telefonu olması nedeniyle duyurulduğu ilk günden bu yana telefon meraklıları açısından ilgiyle takip edilen modellerden biri oldu.

HTC One X, tasarımı ve donanımsal özellikleriyle bir çok kişinin hayallerini süslemeye devam ediyor olsa da telefonu satın alanlar bazı yazılımsal sorunlar nedeniyle sıkıntılı günler geçirmedi değil.

Hatta 2 büyük güncelleme ardından kullanıcılar, hala donanımın gücünden tam olarak faydalanabildiklerini düşünmüyorlar.

Fakat detayları sızan ve kullanılmaya başlayan 2.05.405.2 numaralı test sürümü ROM, One X kullanıcılarını heyecanlandıracak bazı yenilikler ve düzeltmeler içeriyor. HTC One X'in yeni test sonuçlarına bakılırsa bu güncelleme ardından en büyük rakibi Samsung Galaxy SIII ile arasındaki performans farkı da kapanıyor.

Yeni gelecek güncelleme ile kullanıcılara sunulacak yenilikler şu şekilde sıralanıyor;

- Ekranda yer kaplayan ve eleştirilen 3 noktalı menü tuşunu artık kaldırabileceğiz. Ayarlar altına eklenen bir seçenek ile uygulamalar arasında geçiş sağlayan çoklu ortam tuşu menü tuşu olarak atanabilecek. (Basılı tutulduğunda görüntülenecek.)

- Daha hızlı uykudan uyanma ve kilit ekranından çıkış

- Wi-Fi ağlara daha hızlı bağlantı

- Android 4.0.3'ten 4.0.4'e terfi ile daha hızlı Web Gezgini

- Sense arayüzünde daha yumuşak geçişler. (Arasıra gözlemlenen atlamalar giderilmiş.)

- Daha yumuşak Pinch to Zoom (çift parmak ile yakınlaştırma)

- Otomatik ekran parlaklığı değerleri değiştirilerek ekranın daha parlak görünmesi sağlanmış.

- Beats Audio kulaklıklar takıldığında çıkan kulaklık modeline uygun profil seçimleri kaldırılmış.

- Genel performansta artış gözlenmiş.

Quadrant eski skor (4.0.3 ile) : 4879

Quadrant yeni skor (4.0.4 ile) : 5609

Antutu Benchmark (4.0.3 ile) : 10156

Antutu Benchmark (4.0.4 ile) : 11184

Galaxy SIII (4.0.4 ile) : 12048

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Gene de bir SIII kadar olamamış...

__xXx__

__xXx__

Üye
htc ye nazar değdi eskiden daha iyiydi sankim:hmmm

cyber

cyber

Üye
gerçektende one x donanımını tam kullanamıyo

franzliszt

franzliszt

Üye
htc nvidia koyduda o chipi nokia samsung apple koysa varya htc den rahat 4 gömlek yüksek performans sunarlardı hiç yakıştıramadım çokda sevdiğim markadır .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
htc'yi sevmem ama gercekten saygiyi hakeden bir firma elimde hala p3400 GENE sapasaglam duruyor. Fakat gelgelelim one x htc nin başini cok agritti buyuk yara aldi bu cihazdan bir de şanssizlik one s icin de snapdragon s4 chipset sıkıntısı oldu bazı cihazlarda s3 kullanmişlar bu yili kara yil ilan ederler heralde

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MasteLaa

MasteLaa

Üye
HTC nin çipi ne idi hatırlamıyorum ama çok iyi bir çip ben şöyle söyleyeyim Galaxy S III o çipi koysaydı hiçbir telefon yanında duramazdı.HTC ye ne oluyor böyle çok iyi marka bu da çok iyi telefon ama işte hep ama..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
çok çok çok iyi olmuş. iyiki menü tuşunu kaldırmak için rootlamamışım :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
htc'yi sevmem ama gercekten saygiyi hakeden bir firma elimde hala p3400 GENE sapasaglam duruyor. Fakat gelgelelim one x htc nin başini cok agritti buyuk yara aldi bu cihazdan bir de şanssizlik one s icin de snapdragon s4 chipset sıkıntısı oldu bazı cihazlarda s3 kullanmişlar bu yili kara yil ilan ederler heralde

:ehe

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
hadi hayırlısı

Uruloki

Uruloki

Üye
demiştim ben demek istiyorum ve ekliyorum bir iki güncelleme sonra s3 diye bir telefon kalmaz ;)

Uruloki

Uruloki

Üye

O kadar da abartmayalım ;)

abartalım bence android revelotion hd 6 ile bu kadar puanı zaten yapıyordu 7 geldi millette kerneli değiştirmeye başladı şu an 5900 de görüyor en sonra 7000 e yolu var diyorum ben çün kü tegra 3 var içinde sallama exynos 4 yok microsoft bile tabletine tegra 3 koyucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt