700 TL Telefon Önerileri Lazım İceri Dalın :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
700 TL Telefon Önerileri Lazım İceri Dalın :))
700 TL Sınır arkadaslar telefon alıcam klavyeli istemiyorum dokunmatik olucak telefon android olucak istanbulda avcılarda oturuyorum vatan teknosa mediamarkt felan varsa önericeginiz bir yer oraya giderim önerdiginiz telefona bakarım yani indirim felan olursa söyleyin :DD

djhiguramos

djhiguramos

Üye
700 tl ye se live with walkman biliyorum.Operatör üzerinden 3g ile konuşmayacaksan.

Symbianize

Symbianize

Üye
Bence o fiyata 2.el guzel bir android alinir

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaslar yokmu yardımcı olacak ?? dolu telefon var yaw ben arastirdim sony ericson xperiadan ray var neo v var sonra samsung galaxy ace felan var c6-01 var sizin varmi oneriniz ??

gausjean

gausjean

Üye
30 lira daha koy Galaxy W al veya 100 lira daha koy Neo V al

djhiguramos

djhiguramos

Üye
İllaki hemen almak zorunda değilseniz kesinlikle şuan telefon alınacak sezon değil daha apple 'ın cihazı çıkmadı o çıkınca android telefonlar fiyat kırılması gözlenir.Domino taşı gibi sizin alacağınız modelde indirime girer.
---
Lütfen mantıklı düşünün alacağınız modelde şuan ortalama 1ghz işlemci ve 512mb ram olacak bu sizi android gibi bir sistem kaynaklarını tüketen bir sisteme karşı ne kadar idare edebilir? 1 yıl mı 2 yıl mı?

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
15 gün sonra telefonu alıcam arkadaslar daha fazla bekleyemem telefonum yok cunku takoz var takoz kulanıyorum

StunnerDead

StunnerDead

Üye
ıphone 3gs :oke:

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
iphone3gs 700 tl mi ??

- - - Eklendi - - -

sony ericson ray alicam galiba

- - - Eklendi - - -

benim için kamera önemli arkadaslar o yüzden sony ericson rayı alıcam önerdiginiz telefonlarda raydaki gibi kamera özellikleri yok

djhiguramos

djhiguramos

Üye
15 gün sonra telefonu alıcam arkadaslar daha fazla bekleyemem telefonum yok cunku takoz var takoz kulanıyorum

Al sana teknoloji çılgınlığı dandik 2 ninja fruit temple run oynamak içinvericen 700 lirayı sonra takozla aynı işi görücek pili takoza göre daha erken biticek ,ics kurunca gerçek takozu görücen sen :D takoz daha sağlamdır.Takoz'dan kastın d900i ise seni sgs3ten aşağısı kurtarmaz söyleyeyim.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Araştır bulursun ıphone 3gs 700 e :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Xperia Ray,Xperia Neo V , Live With W. , Xperia Mini tercihlerin olabilir..Ben olsam tercih sıralamam şöyle olurdu :

1) Xperia Neo V
2) Xperia Ray
3) Live With W.
4) Xperia Mini

Bu fiyata alabileceğin-bence- en iyi android cihazlar .. :)

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
sony ericson xperia ray alicam arkadaslar 700 tl ye xperia ray gecicek bi telefon varmi bu fiyata

NeoV

Üye
Al sana teknoloji çılgınlığı dandik 2 ninja fruit temple run oynamak içinvericen 700 lirayı sonra takozla aynı işi görücek pili takoza göre daha erken biticek ,ics kurunca gerçek takozu görücen sen :D takoz daha sağlamdır.Takoz'dan kastın d900i ise seni sgs3ten aşağısı kurtarmaz söyleyeyim.

Ya ne alacak? O dandik Nokia'ları mı alacaklar? Önce kullan sonra konuş. Fruit ninjaymış.. Beğenmedin dandik dediğin O ray,neo,neov cihazlar şuan N.O.V.A 3 açıyorlar kasmadan. Ayrıca gene beğenmediğin o Neo ve Ray ki özellikle ray ics'yi raat taşıyor.

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
Motorola Atrix

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Sana tek tavsiyem.. Galaxy W.. s2benzeri bir telefon kullanıyorum ve çok memnunum gerçekten parasını hakediyor. Gerek flash, gerek ekran çözünürlüğü, gerek hız ve performans..

- - - Eklendi - - -

Sana tek tavsiyem.. Galaxy W.. s2benzeri bir telefon kullanıyorum ve çok memnunum gerçekten parasını hakediyor. Gerek flash, gerek ekran çözünürlüğü, gerek hız ve performans..

adn_gzc

Üye
samsung 8150 olabilir belki incele derim biraz da arastırma yapmak lazım 700 ün altında bir fiyata alabilirsin google amcadan yardım iste :D en ucuz 8150 de cıkarır sana listeyi :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
2.el düşünürsen s 2.

Kerim.

Kerim.

Üye
Konunun Tarihe bakin bu arada:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt