wawe 2 alabilirsin kardeşim çok iyi telefon veya nokia 603 alabilirsin 1 ghz hız var 5 mp kamera çok iyi bi telefon
5800. Bütçeye göre telefon almamak gerek. Sana hangi özellikler lazım. Bence onları belirt, ona göre al

c6 01 al kardeşim 8mp kamera ekranıda kaliteli ace 750 tl yi haketmiyor ben c6 01 tavsiye ederim çok memlunum
bada düşünmüyorum kardeşim .. 603'ü biraz inceledim netten iyi gibi ama bilmiyorum.
----------Eklendi @ 20:31:08 ---------- Yazıldı @ 20:28:16 ----------
kullandığım telefon zaten 5800
----------Eklendi @ 20:33:13 ---------- Yazıldı @ 20:31:08 ----------
kardeşim 2-3 gün önceye kadar bende iyiden iyiye c6-01'i düşünüyodum ..''ace'' yi önerdi arkadaşlar inceledim android filan hoşuma gitti bende ikisinin arasında kaldım.
nokia madem c6-01 e 8 mp kamera koyuyor bu 603 e de koysaydı daha güzel olmazzmıydı hocamm bi de neden af kullanmıyor acabaŞimdi C6-01 zaten kalitesini ispatlamış bir model ben kullananlardan hiç olumsuz bişey duymadım gönül rahatlığıyla alabilirsin ki zaten bu sitede en çok övdüğüm telefondur kendisi. Galaxy Ace de şimdi gerçekten güzel telefon çözünürlüğü boyutuna göre düşük de olsa ekran kaliteli kuzende var iinceliyorum hoş ama bikere kamerası iyi değil kuzen her türlü ayar çekmesine rağmen benim 3.2 mp'lik Monte gibi çekiyor hatta bazen daha da kötü neyse o belki telefondaki bir hatadır ya da yanlış ayarlanmıştır diye varsayıyorum. 750 tl'yi haketmeyen bir cihaz ki son ötv zamları ile zaten 800 tlyi bulmuş vaziyette.
f/p olarak Nokia 603 al derim ben sana. 1 ghz işlemci 512 mb ram standartlarını karşılıyor symbian belle ile geliyor zaten. Geleceğin teknolojisi olarak görülen NFC desteği de cabası. 720p 30 fpsde HD video çekebiliyor ki bu önemli bir özellik Ace 480p çekebiliyor mesela. Onun dışında çözünürlük ve parlaklık dengesi 603te çok iyi zaten ekranı da clear black display, tasarım şık ayrıca piano black kasa modasına da uyulmuş. Yeni nesil bir telefon usb on the go tv çıkışı gibi ekstra özellikleri de var. Ama fotoğraf çekimi nasıldır işte o konuda susuyorum fixed focus'lu 5 mp bir kamera ama görmeden hiçbişey diyemem o konuda. Son olarak 3.5 inchlik büyük bir ekranı var kağıt üzerinde çok güzel bir telefon.
603'e de 8mp koysaydı daha güzel olurdu hatta flash da olsa çok iyi olurdu tabi hocam ama o zaman da fiyat artardı Nokia aslında tahminimce maliyeti düşürmek için yapıyor bunları bi de autofocus yerine fixed focus diye bişey kullanıyor düz kamera kullanmasından iyidir herhalde, ama N9, Lumia gibi daha üst modellerde carl zeiss lens ve autofocus gene mevcut zaten 8 mp onlarda. Aslında Nokia diğer firmalar gibi performansa artık daha fazla önem veriyor kamera ile sadece üst modellerde uğraşıyor, benim anladığım bu. 603'ün de yakında kamera performansı yakında internete daha ayrıntılı düşer. Ama nolursa olsun 720p hd video kayıt işinden vazgeçmemesi kamera adına büyük bir artı.
nokia madem c6-01 e 8 mp kamera koyuyor bu 603 e de koysaydı daha güzel olmazzmıydı hocamm bi de neden af kullanmıyor acaba
evet adamlar yine de kötü kamera koymamış cihazın performansı bayağı iyi gibi ah bi de şu işletim sistemi olayını çözebilseler ve bir de symbianlı telefonlara başka işletim sistemleri yüklenebilse nokia daha güzel olur603'e de 8mp koysaydı daha güzel olurdu hatta flash da olsa çok iyi olurdu tabi hocam ama o zaman da fiyat artardı Nokia aslında tahminimce maliyeti düşürmek için yapıyor bunları bi de autofocus yerine fixed focus diye bişey kullanıyor düz kamera kullanmasından iyidir herhalde, ama N9, Lumia gibi daha üst modellerde carl zeiss lens ve autofocus gene mevcut zaten 8 mp onlarda. Aslında Nokia diğer firmalar gibi performansa artık daha fazla önem veriyor kamera ile sadece üst modellerde uğraşıyor, benim anladığım bu. 603'ün de yakında kamera performansı yakında internete daha ayrıntılı düşer. Ama nolursa olsun 720p hd video kayıt işinden vazgeçmemesi kamera adına büyük bir artı.
Orası öyle tabi ama valla arkadaşın N8'inde Belle'yi denedim sonrasında Ipad'i de denemiştm nerdeyse Ipad kadar akıcı ve hızlıydı. Şaşırdım ama Belle gerçekten çok iyi Android'e akıcılık performans konusunda çok rahat kafa tutabiliyor daha fazla oyun/uygulama çıkarsalar aslında sorun kalmayacak gibi.
evet adamlar yine de kötü kamera koymamış cihazın performansı bayağı iyi gibi ah bi de şu işletim sistemi olayını çözebilseler ve bir de symbianlı telefonlara başka işletim sistemleri yüklenebilse nokia daha güzel olur
evet yetkililerin bu konuda bişiler yapmaları şartOrası öyle tabi ama valla arkadaşın N8'inde Belle'yi denedim sonrasında Ipad'i de denemiştm nerdeyse Ipad kadar akıcı ve hızlıydı. Şaşırdım ama Belle gerçekten çok iyi Android'e akıcılık performans konusunda çok rahat kafa tutabiliyor daha fazla oyun/uygulama çıkarsalar aslında sorun kalmayacak gibi.
Nokia 603 "Nokta"