Temmuz Ayından İtibaren İnternetimi Kesiyorum | Sadece İnternet Değil (Ayrıntılar var)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Temmuz Ayından İtibaren İnternetimi Kesiyorum | Sadece İnternet Değil (Ayrıntılar var)
Bugün ev arkadaşlarımızla (arkadaş diyorum hepsi akraba :ehe) ortak bir karar alarak evimizi yaz boyu boş bir eve taşıyacağız. Kira ödemeyeceğimiz için büyük avantaj olacak. Ancak dezavantajları da var.

Ayrıntılar şöyle:

Benim kuzenimin bir akrabası, kuzenimin Ağrı'daki eski evinde kalıyordu. Ev çok eski olduğu ve evde kalan kişilerden kuzenimin babası memnun olmadığı için onları çıkartacak. Biz de bütün ev eşyalarımızı o eve taşıyacağız ve yaz boyu kira, elektrik ve su parası ödemekten kurtulacağız.

Fakat şuanda internet bağlantısı taahhütlü olduğu için, interneti kesmek yerine kuzenim kendisi kullanabileceğini belirtiyor. Artık onunla o ilgilenecek. Ücretler ona ait olacak.

Yaz sonuna doğru yeni daha iyi ve hiç çıkmayacağımız bir ev bulup oraya yerleşeceğiz.

Bu şekilde yaz boyu toplam 1.000 TL kârımız oluyor.

Dezavantajları ise; yeni bir ev arama ihtiyacı ve maxicepten uzun bir süre ayrı kalma :)

Şuanki evin sahibi tam bir saf. Adam evi hemen yaptırıp kiralığa verip satışa çıkarmış. Ancak bu süre içinde tek 1 kere bile gelip evi kontrol etmemiş. Adam evi yaptırdığı ustalara bütün ücretlerini ödemiş. Biz eve geçtikten 1 ay sonra gelip evi inceledi ve evin bir sürü eksiği çıktı. Adam "Ben ustaların bütün ücretlerini ödedim, hiç borcum kalmadı kesinti yapamam onlardan" dedi. Tabii adam aynı zamanda evi satışa çıkardı. Balkona Satılık Daire yazısı astı. Ancak eve gelen hiç kimse evi satın almak istemedi çünkü evin eksikleri çok. Yani özetle adamın saflığı başına bela oldu. Bizde ne idüğü belirsiz bu evden çıkmaya ve büyük kira ücretlerine maruz kalmaktan kurtulmaya çalışıyoruz.

46 dairelik iki binanın elektrik sorunu da halledilmiyor, ne zaman sorsak yönetici bir sonraki ay kesin hallolacak diyor. Binanın yöneticisi de saf oğlu saf. Adamın kendinden haberi yok.

Ayrıca kapıcıda fesatlık falan yaptı. 350 lira olan kiramızı 500'e çıkarmıştı biz zorlayarak 400'e çektik tekrar. Aramız yok kapıcıyla. Kapıcı da saflık güzeli. Kendini binaların sahibi sanıyor.

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
olamaaaaaz :hmmm

e.c

Üye
gitme be abi :( :nono: :ağlarım:

m542tf

m542tf

Üye
desene kurtuluyoruz senden :ehe

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
rambo gitmeee :ağlarım:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
gitme dur bırakma bizi bu yaban ellerde :) :)

Polymath

Polymath

Üye
kapici nasıl kirayı artiriyor ya:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Gitmek zorundayım. Eğer mümkün olsaydı interneti memleketime götürürdüm. Ama bizim memleket insanları yamyam gibi. Mahalledeki bütün telefon kablolarını yıllar önce çalıp eskiciye satmışlardı. 3 defa telefon hattını tekrar döşettirdik, 3 defasında da çaldılar. Sonunda telefonu iptal ettik. Şimdi tekrar döşettirmeyi düşünüyorum. Düşünün 2 km lik mahallenin bütün telefon kablolarını çalıyorlar :@

kapici nasıl kirayı artiriyor ya:)

Hepsi cehalet eseri. Yönetici cahil, ev sahibi saf, kapıcı da havadan kapıcı olduğu için (binayı yapan ortaklardan birinin damadıymış) havalı davranıyor. Ev sahibi evin herşeyini kapıcıya devretmiş. Kapıcı da istediği gibi sömürüyor.

- - - Eklendi - - -

desene kurtuluyoruz senden :ehe

Evet kurtuluyorsun kutlama konusu açabilirsin :dry:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Gitmek zorundayım. Eğer mümkün olsaydı interneti memleketime götürürdüm. Ama bizim memleket insanları yamyam gibi. Mahalledeki bütün telefon kablolarını yıllar önce çalıp eskiciye satmışlardı. 3 defa telefon hattını tekrar döşettirdik, 3 defasında da çaldılar. Sonunda telefonu iptal ettik. Şimdi tekrar döşettirmeyi düşünüyorum. Düşünün 2 km lik mahallenin bütün telefon kablolarını çalıyorlar :@

Hepsi cehalet eseri. Yönetici cahil, ev sahibi saf, kapıcı da havadan kapıcı olduğu için (binayı yapan ortaklardan birinin damadıymış) havalı davranıyor. Ev sahibi evin herşeyini kapıcıya devretmiş. Kapıcı da istediği gibi sömürüyor.

- - - Eklendi - - -

Evet kurtuluyorsun kutlama konusu açabilirsin :dry:
yazık ya çalışsalar adam gibi telefon hatlarını satmazlar

M. tAHA

M. tAHA

Üye
rambo :bye:

fLuke!

fLuke!

Üye
Hayyyııırrrrrrrrrrr:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

R.A.M

R.A.M

Üye
rambo sana fikir verecem 2.el wınn bul 50tl flan git birde vodofone hat al cepnet yap aylık 14 tl sınırsız olsun biraz yavaş ama işini görer ben öyle yapıyorum ;)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
sizin hatanız değilki

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Güle güle git Furkan iyi tatiller.
Bana sorarsan internetten 2 Ayda olsa uzak kal, kafanı dinle,
tavuklarla ördeklerle vakit geçir biraz :D
Güzel bir tatil yap. Vücudun buna ihtiyacı var.

Bu süre zarfında Seni burda bekliyor olacağız :bye:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
uğur e

uğur e

Üye
rambo daha ağır siklet maçlarn var nereye şampiyon:D

tempestshine

tempestshine

Üye
By By :bye:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:bye:

Otroligt

Otroligt

Üye
somuru:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo sana fikir verecem 2.el wınn bul 50tl flan git birde vodofone hat al cepnet yap aylık 14 tl sınırsız olsun biraz yavaş ama işini görer ben öyle yapıyorum ;)

Yok ya kafama yatmadı :)

sizin hatanız değilki

Haklısın.

Güle güle git Furkan iyi tatiller.
Bana sorarsan internetten 2 Ayda olsa uzak kal, kafanı dinle,
tavuklarla ördeklerle vakit geçir biraz :D
Güzel bir tatil yap. Vücudun buna ihtiyacı var.

Bu süre zarfında Seni burda bekliyor olacağız :bye:

Kafamı dinlemek için 2 ay fazla değil mi :D Neyse öyle olacak galiba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt