Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temmuz Ayından İtibaren İnternetimi Kesiyorum | Sadece İnternet Değil (Ayrıntılar var)
Bazıları benden kurtuluyor, sevinsinler.
Bazıları üzülüyor, Allah onlardan razı olsun. Yapacak birşey yok. Yine de elimden geleni yapıp gittiğim yere interneti götürmeye çalışacağım. Yoksa yokum.
Bazıları benden kurtuluyor, sevinsinler.
Bazıları üzülüyor, Allah onlardan razı olsun. Yapacak birşey yok. Yine de elimden geleni yapıp gittiğim yere interneti götürmeye çalışacağım. Yoksa yokum.
Teşekkür ederim. Benim bulunduğum yere teknolojinin T'si gelmemiş. Bundan sonra gelirse de uzaylı görmüş gibi olur halk. Boşver heyecanlandırmayalım milleti
Teşekkür ederim. Benim bulunduğum yere teknolojinin T'si gelmemiş. Bundan sonra gelirse de uzaylı görmüş gibi olur halk. Boşver heyecanlandırmayalım milleti