DW Contacts & Phone & Dialer Pro v2.1.4

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
DW Contacts & Phone & Dialer Pro v2.1.4
Telefonunuzun standart rehberinden ve arama ekranından sıkıldıysanız marketin en iyisini kullanmaya hazır olun.Herkesten tam not alan ve bir o kadarda ücreti olan bu uygulamayı herkes tavsiye ederim.

Not : Uygulama am0ndante arkadaşımızın isteğidir.

Market Bilgileri

[QR]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dw.contacts[/QR]

• Beğen
Tepkiler: servet27027, phaselis, sdtakt ve 1 kişi daha

utkan35

Üye
kardeş çok saol çok işime yaradı konu açmıştım oraya yorum atmışsın cok saol walla tam böyle birşey isityordum

avantis

avantis

Üye
Mediafire sitesi dosya indirme asamasinda neden acilmiyor cozemedim.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama 2.1.4 sürümüne güncellenmiştir.

fat01

Üye
Benim telefonda root yok. Bu programı kullanabilir miyim? Güncelleme yüklemişsiniz. Telefondan güncellersek nolur. Son bir soru bu programı yüklersem ve güncelleme yaparsam ücret ödermiyim?

-efşan

-efşan

Üye
Bu programı cidden kullanın.
Ben kendi romumda sisteme ekleyip varsayılan program olarak kullanıyorum uzun zamandır ve Htc'nin kendi yazılımı halt etmiş bunun yanında.
Teşekkürler KayraBey.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonda root yok. Bu programı kullanabilir miyim? Güncelleme yüklemişsiniz. Telefondan güncellersek nolur. Son bir soru bu programı yüklersem ve güncelleme yaparsam ücret ödermiyim?

Evet.Marketten indirmediğin için yeni sürümleri için para ister.

- - - Eklendi - - -

Bu programı cidden kullanın.
Ben kendi romumda sisteme ekleyip varsayılan program olarak kullanıyorum uzun zamandır ve Htc'nin kendi yazılımı halt etmiş bunun yanında.
Teşekkürler KayraBey.

Rica ederim üstadım.Benim sana bir sorum olacak.Htc Sensation XE nasıl bir telefon? Memnun musun?

-efşan

-efşan

Üye

- - - Eklendi - - -

Rica ederim üstadım.Benim sana bir sorum olacak.Htc Sensation XE nasıl bir telefon? Memnun musun?

ICS geldikten sonra dağııtı kendini biraz cihaz. Yer yer kasmalar.
Ev ekranını yeniden başlatmalar falan. Ama sesi yükseldi biraz yazılımdan sonra.
Yazılımı orjinal kullanmayıp kendi romunu hazırlarsan harika bir cihaz..
Lakin benim Desire Z kadar iyi göremediğim için kardeşime verdim cihazı.

fat01

Üye

Çok teşekküre ederim. Bu durumda ücretli pro kurduğum zaman direkt olarak ücret ödemiyoruz. Doğru anlamışımdır inşallah.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi için Teşekkürler...

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

Çok teşekküre ederim. Bu durumda ücretli pro kurduğum zaman direkt olarak ücret ödemiyoruz. Doğru anlamışımdır inşallah.

Evet.Burdan indirdiğin uygulamaya ücret ödemiyorsun.Ama uygulamanın yeni sürümü çıkarsa bunu marketten güncellemek istersen yine para istiyor senden.İlk sefer para ödeyerek almış olssaydın güncellemeler ücretsiz olacaktı.

• Beğen
Tepkiler: fat01
avantis

avantis

Üye
Nasıl varsayılan yapıyoruz

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
-efşan

-efşan

Üye

Varsayılan olmuyor bildiğim kadarıyla.Orinijal rehber ve çevirici simgelerini kaldırıp yerlerine bu uygulamanın simgelerini koyuyorsun.
Sistem uygulaması yapıp bir iki modlama ile halledilebiliyor ki şu anda ben öyle kullanıyorum. Başka rehber uygulaması yok.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt