Custom romdan mı bahsediyorsun? Aynen.
KayraBey Üye Konu Sahibi TheM-CK' Alıntı: Aynen. Genişletmek için tıkla ... Ben orijinal romda nasıl kullanabileceğini anlatmıştım
TheM-CK' Alıntı: Aynen. Genişletmek için tıkla ... Ben orijinal romda nasıl kullanabileceğini anlatmıştım
-efşan Üye KayraBey' Alıntı: Ben orijinal romda nasıl kullanabileceğini anlatmıştım Genişletmek için tıkla ... O zaman özür dilerim. Kusruma bakmayın.
KayraBey' Alıntı: Ben orijinal romda nasıl kullanabileceğini anlatmıştım Genişletmek için tıkla ... O zaman özür dilerim. Kusruma bakmayın.
KayraBey Üye Konu Sahibi TheM-CK' Alıntı: O zaman özür dilerim. Kusruma bakmayın. Genişletmek için tıkla ... Yok canım ne özürü.Arkadaş böylece iki cevabı daalmış oldu sayende.Teşekkür ederim.
TheM-CK' Alıntı: O zaman özür dilerim. Kusruma bakmayın. Genişletmek için tıkla ... Yok canım ne özürü.Arkadaş böylece iki cevabı daalmış oldu sayende.Teşekkür ederim.
KayraBey Üye Konu Sahibi welat.' Alıntı: program türkçemi acaba. Genişletmek için tıkla ... Uzun zaman oldu kullanmıyorum türkçe mi hatırlamıyorum
welat.' Alıntı: program türkçemi acaba. Genişletmek için tıkla ... Uzun zaman oldu kullanmıyorum türkçe mi hatırlamıyorum
KayraBey Üye Konu Sahibi gundyyy' Alıntı: emegin icin sagol ugrasip atmissin bi indirip deneyelim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim...
gundyyy' Alıntı: emegin icin sagol ugrasip atmissin bi indirip deneyelim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim...
KayraBey Üye Konu Sahibi efeyılmaz' Alıntı: Teşekkürler kardeşim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim...