Şunu yapabilecek biri var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lance.lot

lance.lot

Üye
    Konu Sahibi
Şunu yapabilecek biri var mı ?
Telefonum nokia701 ve FP1 yüklü..
bu telefonun açılış ekranını değiştirmek istiyorum.. Açılırken benim belirleyeceğim bir gif yada mif dosyasıyla açılsın istiyorum..
Bunu nasıl yapabilirim flash atmadan ?

Yardım edecek biri yok mu ?

lance.lot

lance.lot

Üye
    Konu Sahibi
Çok yardımcı oldun teşekkür ederim :)
deneyeceğim

- - - Eklendi - - -

Bende yüklerken yerleşik bileşen hayası veriyor ne yapmalıyım

najanaja

najanaja

Üye
o zaman yapacak bişey yok yükleyemezsin bide bu modu dene sen bu modu kurdunmu tele eğer kurmadıysan çoklu mod bu kurma esnasında bi sürü seçenek sunacak sana bilmediklerini boşver kamerayla ilgili olanları sakın seçme en güzeli sadece açılış için kullan seçmen gereken e/animations c/ animations f/ animations var nerede olmasını istiyosan onu seç bi tanesini kurduktan sonra mesela e ye kurdun e de animations diye bi klasör göreceksin gifini onun içine at startup olsun istersen ses de değiştirebilirsin oda ismi startup olacak ama çok kısa olsun 7-10sn arası dene bakalım ama 701 de işe yarar mı emin deilim ben n8 imde bu modu kullanıyorum.
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...-s-3-telefonlar-icin-uyumlu-artik-439422.html

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Yerleşik bileşen hatasını hackli olmadığı için veriyor.

najanaja

najanaja

Üye
siz naptınız ya basit bi konuyu bile hemen kavga kargaşaya dönüştürüyosunuz birbirinize biraz saygılı olun ne gerek var kalp kırmaya hem bazen tel hackli olsa bile yerleşik bileşen hatası alınabiliyor oda yapılan hack ten kaynaklanıyor sen benim 2. msj denemedim mi kardeş eğer o modu kurabiliyosan sorunsuzca kullanabilirsin açılış animasyonunu.

PriveT

PriveT

Üye
Arkadaslar birsey soracam, bu uygulama telefonda yavaslatma falan yapiyor mu acaba? Herhangi bir eksisi var mi?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Arkadaslar birsey soracam, bu uygulama telefonda yavaslatma falan yapiyor mu acaba? Herhangi bir eksisi var mi?

kesinlikle öyle bişey sözkonusu bile değil. Yüklemenden kaynaklanan hiçbir kasma donma yaşamazsın buna garanti veririm çünkü o moduda konuyuda ben düzenledim kardeşim. Merak etme. Kasma filan yok

PriveT

PriveT

Üye
Tesekkurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt