Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

krkmz

Üye
[ENGİN];4822366' Alıntı:

hangi uygulamada yapıyor bunu youtube dowlonder biraz sorunlu uyumlu değil tam belleyle

- - - Eklendi - - -

603 ler 2.nesil olduğu için ıyileştirme güncellemesi geldi c7 ye yükleyemezsin.haziran sonuna doğru 1.nesillere feature pack benzerı güncelleme gelecek sanırim kırpılmış olarak
kaldırdım programı şimdilik bir sorun yok gibi olursa servise gönderirim artık teşekkür ederim sağolun

sethh

Üye
merhabalar, c7 kullanıcısıyım, belle güncellemesi yapar iken yedekleme işlemi yapıyor, sonra tam güncellemeye başlayacakken anlık usb bağlantısı kesildi yazıyor, bu hatayı alıyorum, sonra geri bağlandı yazıyor. acaba sorunumun ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

ANIL

ANIL

Admin
merhabalar, c7 kullanıcısıyım, belle güncellemesi yapar iken yedekleme işlemi yapıyor, sonra tam güncellemeye başlayacakken anlık usb bağlantısı kesildi yazıyor, bu hatayı alıyorum, sonra geri bağlandı yazıyor. acaba sorunumun ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

nokia suite'in son sürümü ile dene ya da yedekleme işlemini iptal et.

paşa06.40

paşa06.40

Üye
aynısını bende yaşadım 2 gün önce pc yi formatlamıştım daha sonra, telefonu yeniden güncelleyim dedim senin yaşadığın sorunun aynısını yaşadım daha sonra pc ye java yükledim sorun kalktı

- - - Eklendi - - -

C7 telefonumu Hackledim ve Hackledikten sonra Kablosuz internete hiç bir şekilde bağlanamadım, Soft format atmama rağmen çözülmedi. Nokia Servisine götürdüm merkeze göndermemiz gerekli dediler, 15 günde gelecekmiş, bende bir düşüneyim dedim.
Sizce Hard Format mı atmalıyım, yoksa servisemi götürmeliyim, hard format atarsam garanti bitermi.
zaten hackledikten sonra garanti bitiyor diye biliyorum, yanlışım varsada özür dilerim

sethh

Üye

nokia suite'in son sürümü ile dene ya da yedekleme işlemini iptal et.

Suite'i yeni indirdim zaten, yedekleme işlemini iptal edince update yapmıyor.

aynısını bende yaşadım 2 gün önce pc yi formatlamıştım daha sonra, telefonu yeniden güncelleyim dedim senin yaşadığın sorunun aynısını yaşadım daha sonra pc ye java yükledim sorun kalktı

- - - Eklendi - - -

zaten hackledikten sonra garanti bitiyor diye biliyorum, yanlışım varsada özür dilerim

Java'yı güncelledim sorun çözüldü, teşekkürler :)

Süleyman

Süleyman

Üye
C7 telefonumu Hackledim ve Hackledikten sonra Kablosuz internete hiç bir şekilde bağlanamadım, Soft format atmama rağmen çözülmedi. Nokia Servisine götürdüm merkeze göndermemiz gerekli dediler, 15 günde gelecekmiş, bende bir düşüneyim dedim.
Sizce Hard Format mı atmalıyım, yoksa servisemi götürmeliyim, hard format atarsam garanti bitermi.
Eğer telefonu hacklediysen bence en sağlıklı hard format. Fakat hard formattan sonra bazı programlarda sorun çıkıyor. Yani hard format yazılıma zarar veriyor. Bence en güvenlisi yazılımı bir daha yüklemek. Verdiğim sitedeki anlatım C6-01 üzerinden anlatılmıştır. Bunu C7 Üzerinden uygulayarak yeniden yazılımı yükle. Eğer hala sorun yaşarsan garantiye gönder derim ben.

http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html

mert41994

mert41994

Üye
Merhabalar C6-01 kullanıcısıyım karşı taraf ararken bazı numaralarda rehberde kayıtlı olsa dahi sadece numara gözüküyor. bul'dan arattırdım aynı numaraya kayıtlı 2 kayıt yok. nasıl düzelecek?

xerib47

Üye

Eğer telefonu hacklediysen bence en sağlıklı hard format. Fakat hard formattan sonra bazı programlarda sorun çıkıyor. Yani hard format yazılıma zarar veriyor. Bence en güvenlisi yazılımı bir daha yüklemek. Verdiğim sitedeki anlatım C6-01 üzerinden anlatılmıştır. Bunu C7 Üzerinden uygulayarak yeniden yazılımı yükle. Eğer hala sorun yaşarsan garantiye gönder derim ben.

http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html

Çok teşekkürler :oke:

hakan-egypt

Üye
merhaba arkadaslar
yurdisindan bir n8 aldim yurtdisinda kullaniyordum kendim turkceye cevirdim telefonu 2 yildir saat gibiydi taki benim oglan yuruyene kadar
cocuk yuruyunce suya ve telefona cok merakli oldugundan beraber dusa girdiler (teknisyenim)
suya dusme aninda hemen alip pili sokup benzinle temizleyip gun isiginda kurutup 2 gun baldo pirincde bekletip calistirdim
hersey guzel calisiyordu 2 sey haricinde

1-sarj cihazini cikartmama ragmen halen sarj ediyor gozukuyor
2-E:mass memory icindeki hic bir seyi goremiyordum E:mass memory kullanan programlar calismiyor
ilk is memory kart takip calismayan programlari calistirdim map kamera vs
yanliz ben telefondan vazgectim E: icerisindeki 2 yillik resim ve video arsivimi almam lazim
butun ugraslarima cevap vermedi telefon dosya yoneticisinden E: girmek istedigimde kullaniliyor diyor
bende nokia pc suiti kurdum taktim telefonu guncelleme var dedi guncelle dedim
telefon o ana kadar duymadigim belleye donustu ama ingilizce oldu oda sorun degil
bakalim E: duzelmismi dedim yine ayni bir faydasi olmadi
sonra telefonu turkceye cevireyim dedim navifirmden 111.30.609 icerisinden
0599764-059d576 (2 tane var) hepsini tek tek denedim hepsindede phonix programi
RM-596_111_030_0609_79u_prd.core.fpsx DOSYASINI BULAMADI DIYOR
oysa navi ile bu dosyayi once masaustundeki rm-596 klasaru icerisine indirim daha sonra pc mde
C: icerisindeki gerekli yere kopyaliyorum

1-n8 imim E:icerisindekileri nasil alirim E:kullanimi nasil duzeltirim
2-phonix sorununu nasil cozerim

arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim benim icin onemli olan E:icerisi gerisi olmasada olur ama olursa guzel olur

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
n8 hackd bellede flv sorunu var

hakan-egypt

Üye
merhaba arkadaslar
yurdisindan bir n8 aldim yurtdisinda kullaniyordum kendim turkceye cevirdim telefonu 2 yildir saat gibiydi taki benim oglan yuruyene kadar
cocuk yuruyunce suya ve telefona cok merakli oldugundan beraber dusa girdiler (teknisyenim)
suya dusme aninda hemen alip pili sokup benzinle temizleyip gun isiginda kurutup 2 gun baldo pirincde bekletip calistirdim
hersey guzel calisiyordu 2 sey haricinde

1-sarj cihazini cikartmama ragmen halen sarj ediyor gozukuyor
2-E:mass memory icindeki hic bir seyi goremiyordum E:mass memory kullanan programlar calismiyor
ilk is memory kart takip calismayan programlari calistirdim map kamera vs
yanliz ben telefondan vazgectim E: icerisindeki 2 yillik resim ve video arsivimi almam lazim
butun ugraslarima cevap vermedi telefon dosya yoneticisinden E: girmek istedigimde kullaniliyor diyor
bende nokia pc suiti kurdum taktim telefonu guncelleme var dedi guncelle dedim
telefon o ana kadar duymadigim belleye donustu ama ingilizce oldu oda sorun degil
bakalim E: duzelmismi dedim yine ayni bir faydasi olmadi
sonra telefonu turkceye cevireyim dedim navifirmden 111.30.609 icerisinden
0599764-059d576 (2 tane var) hepsini tek tek denedim hepsindede phonix programi
RM-596_111_030_0609_79u_prd.core.fpsx DOSYASINI BULAMADI DIYOR
oysa navi ile bu dosyayi once masaustundeki rm-596 klasaru icerisine indirim daha sonra pc mde
C: icerisindeki gerekli yere kopyaliyorum

1-n8 imim E:icerisindekileri nasil alirim E:kullanimi nasil duzeltirim
2-phonix sorununu nasil cozerim

arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim benim icin onemli olan E:icerisi gerisi olmasada olur ama olursa guzel olur

yokmu yardimci olacak bir babayigit

hakan-egypt

Üye

E hafızası içindekileri kart okuyucu ile alabilirsin. Phoenix hakkında bir de dead usb ile flaşlamayı dene.

suluman bey E:hafizazi telefonun icinden cikmayan turden sabit dahili yani kart okuyucuyna nasil alabilirim sanirim alamam dogrumu

diyer konu dead usb ile nasil flasliyorum

tesekkurler yardiminiz ve ilginiz icin

Süleyman

Süleyman

Üye
suluman bey E:hafizazi telefonun icinden cikmayan turden sabit dahili yani kart okuyucuyna nasil alabilirim sanirim alamam dogrumu

diyer konu dead usb ile nasil flasliyorum

tesekkurler yardiminiz ve ilginiz icin
Pardon kusura bakmayın Telefonunuzun n8 olduğunu bir an için unuttum :) Dead Usb flashıda http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html linkindeki anlatımda mevcut. Sayfanın ortalarına doğru. Oradaki anlatımı N8 için uygula tamamdır. Bu arada adım suluman değil Süleyman :oke:

cepheci02

Üye
meraba bnde c6 01 belle var tlfnu her kapatıp açtğmda sistem hatası diye bi hata veriyo ve öncdn uygulama veya oyun yüklemeye kalktğmda hızlı şekilde yüklerdm şimdi bi uygulama yükliceğm zaman yüklemeye hazrlanyor dyo ve bya bi beklyrum ndn bi bilgsi olan varmı?

mert41994

mert41994

Üye
[ENGİN];4847620' Alıntı:

biraz açarmısın?

rehberde Bazı numaralar kayıtlı ancak kimin aradığını göstermiyor. Bazı numaralarda yapıyor

Süleyman

Süleyman

Üye
meraba bnde c6 01 belle var tlfnu her kapatıp açtğmda sistem hatası diye bi hata veriyo ve öncdn uygulama veya oyun yüklemeye kalktğmda hızlı şekilde yüklerdm şimdi bi uygulama yükliceğm zaman yüklemeye hazrlanyor dyo ve bya bi beklyrum ndn bi bilgsi olan varmı?
Format atmayı denedin mi? Atmadısan hard format atma. Ovi store fln bazı uygulamalar gidiyor. Bunu yerine telefon tuşlarında *#7370# yapıp çıkan uyarıya evet de öyle format atsın. Soft format atınca telefon açılması biraz uzun sürebilir endişelenme.

Üst Alt