T i B i A M E
Üye
Opera Mini - Opera Mobile Açık FARKI
Uzun Bir Deneylerimden Sonra Cikardigim Sonucu Paylasacağim. Ben Tahmin Ediyorumki Herkes Opera Mini Kullaniyor Çünkü opera Mobile 12. Sürümü indiren bi kisinin 10dk sonra telefondan kaldirdiğini tahmin edebiliyorum 
Opera Mobile okadar Özellikleri Varmi diyosunuz Ama Bos nedenmi Dersiniz:
1- Sayfa Ýüklenirken Kullanabildiğince Mb Harciyo 5mb Bi siteyi Yüklerken gidebilir
2-Mesela Bi forumda Kayit Oluyosunuz isminizi Yaziyorsunuz Ok diyince Yüklemeye Aliyo
3-indirme Yapma iyi Opera Mobilede Ona Birsey Demiyorum.
4- Opera Turboyu Açinca Telefonda Olabildiğince Opera Turbo Klasörü Görebilirsiniz X-Clear ile Temizlemeyi deneyin 1dk nizi alabilir
5- Sayfada Donmalar Yapiyor.
6- Eğer uygulamayi Aniden Kapatmayi Denerseniz Basarisiz Olursunuz Altta Durur kapanmaz (Tabi Her zaman Değil)
7- Bazi Sitelerde html Ayristiralamadi Hatasi
Ama googleyi Hizli açiyor Ona bisey Diyemem
Ve Bu saydiklarimin Hiç biri Opera mini de yok Onun için seni seviyorum Opera mini Ve Oupeng

Opera Mobile okadar Özellikleri Varmi diyosunuz Ama Bos nedenmi Dersiniz:
1- Sayfa Ýüklenirken Kullanabildiğince Mb Harciyo 5mb Bi siteyi Yüklerken gidebilir

2-Mesela Bi forumda Kayit Oluyosunuz isminizi Yaziyorsunuz Ok diyince Yüklemeye Aliyo

3-indirme Yapma iyi Opera Mobilede Ona Birsey Demiyorum.
4- Opera Turboyu Açinca Telefonda Olabildiğince Opera Turbo Klasörü Görebilirsiniz X-Clear ile Temizlemeyi deneyin 1dk nizi alabilir

5- Sayfada Donmalar Yapiyor.
6- Eğer uygulamayi Aniden Kapatmayi Denerseniz Basarisiz Olursunuz Altta Durur kapanmaz (Tabi Her zaman Değil)

7- Bazi Sitelerde html Ayristiralamadi Hatasi

Ama googleyi Hizli açiyor Ona bisey Diyemem
Ve Bu saydiklarimin Hiç biri Opera mini de yok Onun için seni seviyorum Opera mini Ve Oupeng