istanbul bilişimde ucuzdur 603 499 TL di bi ara ama ben galaxy gio almıştım sıfır ve gayet güzel çalışıyor site güvenilir yani.Sağlamlık açısından ve kamera C6-01 önde, yok ben boyut büyük olsun isterim dersen 603 ve zaten oyunlar vs. aynı ama ben olsam neo v yada gio alırdım android olarak.
ekran özelliği olarak ikisininde çözünürlükleri aynı 640*480 çöcünürlükte ,c6-01 3.2 inç büyüklügünde 603 ise 3.5 inç büyüklüğünde ,performans olarak 603 daha iyi , kamera ve görüntülü görüşme için c6-01 al, 603 de 3g var ama görüntülü görüşme yok
c6-01 amoled ekran 603 ise tft ekran ikisindede gorillaclass cam var yani çizilmeye ve kırılmaya karşı dayanıklı cam

c6-01 amoled ekran 603 ise tft ekran ikisindede gorillaclass cam var yani çizilmeye ve kırılmaya karşı dayanıklı cam
teşekkürler dostum sağol
- - - Eklendi - - -
bir sorum daha olacak 603 2. Nesil olmasına rağmen fiyatı Neden o kadar düşük c6-01 ondan çok çok yüksek fiyatta sebep ne ?
Yanlışın var dostum, c6-01 amoled ekran, 603 ise ıps 1000 nits parkaklığında ekran. C6-01 gorilla glass, 603 ise çizilmeye dayanıklı çizilmiyor ama kesinlikle gorilla değil. Ama burda kıyaslamam gerekirse iki telefonu yan yana koyduğunda farkı görürsün c6-01 daha canlı renklerde, bizzat karşılaştırdım arkadaşın çekitği fotoyu kendime gönderdim açıp yan yana koydum ve arasında gerçekten büyük fark var renkler açısından, eğer günlük kullanımsa ve öyle internette gezmem msj da az yazarım dersen tercihin c6-01 olsun, hem sağlam olur, aslında sen beklentilerini bir sıralasan biz daha güzel yardımcı olurduk
- - - Eklendi - - -
fiyatının düşük olmasının sebebi flaş olmaması 5mp olması, plastik gövde bulunması, ama çok kaliteli yinede dış gövde, gorilla glass yok birazda arka kapağın dandikliği, birde fazla tercih edilmedi, c6-01 in satış oranı dha yüksek fiyatı sabt kalıyor yani
internette çok takılırım çokta mesaj çekerimaslında gönlüm 701den yana ama cep meselesiinternette çok takılırım çokta mesaj çekerim
Ozaman geniş bir ekran seni daha memnun edecektir 603 al hem ibraz daha hızlı surf yaparsın, hemde daha iyi sanl klavye kullanırsın.. O ardaki 0.3" lik fark gerçekten baya fark yaratıyor.
- - - Eklendi - - -
Ha bu arda fiyat performans lideri 603 şuan telefonlarda yani 600 lira olup en iyi performansı sağlıyonn 603 tür...
şu an ise nokia 700 kullanıyorum buna ne diyeceksin peki
603 1 ghz işlemci+512mb ram+128 mb ekran kartı+1000 nit ile dünyanın en parlak mobil ekranına sahip C6-01 ile yanyana koyduğumda 603'ün ekranı daha canlı duruyor. Ekranı zaten daha geniş NFC artısı var iki modelinde kamerasında AF olmadığından arada pek fark yok. Telefonu defalarca yere düşürmeme rağmen tek bir çizik olmadığı gibi Dolby Digital müzik deneyimi FP1 gibi geliştirilmiş güncellemeler ile C6-01'den üstün olduğu bariz ortada tabi ki FP2 de gelecek. Kısacası alacaksan ikinci nesil Symbian alacaksın da 700'ün varken de telefon değiştirmenin anlamı yok nerdeyse aynı telefonlar.
700e hard format attım resim ve video düzenleme bir sürü seçenek silindi canım ona sıkıldı bide dış görünüşü iyi değil
buna diyeceğim neden telefon değiştirmek istiyorsun, sonuçta aralarında pek fark yok
flash atarsan telefon ilk günkü haline gelir.
Netframe 4.0 kurmanı istiyor ben kurdum şuanda flash atıcam dosyalar iniyor. Ancak öyle kabul ediyor navifirm falan. Ama uğraşamam artık dersen 603'ü şiddetle tavsiye ederim Nokia'nın alınası telefonlarındandır.farktan dolayı değil sadece telefonun tipi hoşuma gitmiyor bide müzik dinlerken pek zevk alamıyorsun
- - - Eklendi - - -
demedim ama yapamadım bilgisayar bazı programları kabul etmiyordu başka türlü nasıl yapabilirim ki
Şimdi boşver boşuna para kaymetme al bitane creative ep 630 bak müzik keyfine fiyatıda çok uygun 30tl ben sparişimi verdim önümüzdeki hafta içinde geliren güzeli bence 700 ile hayatıma devam edeyim![]()