Arkadaşlar Sorun Anında Cevaplayayım(Tüm s60v5 Telefonlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Sorun Anında Cevaplayayım(Tüm s60v5 Telefonlar)
Arkadaşlar s60v5 cihazlarla ilgili teknik veya yazılımsal sorunlarınızı ayrıntılı bir biçimde yazarsan cevaplayacağım tüm sorunlarınızı.
uzun zamandır bu işlerle uğraşıyorum, yardımcı olacağım kesinlikle.
TeamViewer desteği de sağlayabilirim.
Aradığınız bir program varsa veya ne arıyorsanız söyleyin program adı veriyim.

• Beğen
Tepkiler: enginblacks

HakaN-06

HakaN-06

Üye
5800 bile 8 tane wlan ağı bulurken benim X6 aynı yerde 3ü geçmiyor nedendir ustaa?

sbilen

sbilen

Üye
Nokia 700 hackli olmasına rağmen widget yüklenmiyor, yüklü bileşen hatası alıyorum. yardım edersen sevinirim. tşk.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
5800 bile 8 tane wlan ağı bulurken benim X6 aynı yerde 3ü geçmiyor nedendir ustaa?

5800'ın wireless gücü 100mW'dir. X6 cihazının ise 60mW civarlarında olması lazım araştırmalarıma göre. Wlan > ayarlar > gelişmiş ayarlardan görebilirsin gücünü.

- - - Eklendi - - -

Nokia 700 hackli olmasına rağmen widget yüklenmiyor, yüklü bileşen hatası alıyorum. yardım edersen sevinirim. tşk.

Nokia 700 S^3 sistemine sahiptir. Yardımcı olamayacağım.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
X6nında 100mW :)

37berk37

37berk37

Üye
Çevrimiçi sertifika kontrolü yapılamadı dan nasıl kurtulcam kendi wireless ağımdan giriyorum bağlanıyorum net olmasına rağmen bu geliyo ?

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi

Emin misin? Baktın mı dediğim yere?
Eğer öyleyse hack varsa X6 için hack kullan kardeşim çünkü 5800'ın da ilk başlarda şikayetçilerde wireless'den, güncellemeden sonra falan iyileştirildi. Zaten 10 tane görse bile 5 tanesi tek çubuklu çekiyor, bağlanamıyorsun. Sadece isim olsun. En kötü ihtimal senin telefonun wlan'ı zarar görmüştür.
Sen iki telefonu karşılaştırdın mı? Nereden biliyorsun 5800'ın daha çok gördüğünü? Belki karşılaştırdığın telefon hackliydi.

- - - Eklendi - - -

Çevrimiçi sertifika kontrolü yapılamadı dan nasıl kurtulcam kendi wireless ağımdan giriyorum bağlanıyorum net olmasına rağmen bu geliyo ?

ayarlar > uygulama ayarları > yükleme ayarları > sırası ile; hepsi,kapalı,yok yapacaksın bu sorunun ortadan kalkmasını istiyorsan.

erdmerdm

erdmerdm

Üye
c5.00 tv cikisi yokmu sitesinde yazan bu
Konnektörler
Mikro USB konnektör
3,5 mm AV konnektörü
2,0 mm Şarj Cihazı Konnektörü
ama ben im denemediqim sey kalmadi bi turlu calismiyo tv cikisi
pardon yanlis yerdeyim

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
c5.00 tv cikisi yokmu sitesinde yazan bu
Konnektörler
Mikro USB konnektör
3,5 mm AV konnektörü
2,0 mm Şarj Cihazı Konnektörü
ama ben im denemediqim sey kalmadi bi turlu calismiyo tv cikisi
pardon yanlis yerdeyim

Bilmeyerek mi soruyorsunuz anlamadım ki. C5-00 cihazı s60v3 işletim sistemine sahiptir. Yine de cevaplıyayım C5-03 modelinin bile tv çıkışı yok, malesef C5-00'da da desteklemiyor.

212celal

212celal

Üye
5800 da bir indirme yaparken yükleme yeri sadece e memory gösterse mümkünmü

theriskoftime

theriskoftime

Üye
Kardeş,Benim 5800C Var Ama,Nedense FourSquare Adlı Yer Bildirim Programını İndirip Bildirim Yapamıyorum,FourSquare'yi Ovi'den Cebime İndirdim,Kurmaya Çalıştım Yarıda KEsti Ve İptal Etti.
Birde Mobilden Twittera Nasıl Foto Atacağım ??

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
5800 da bir indirme yaparken yükleme yeri sadece e memory gösterse mümkünmü

O programa bağlı, mesela bazı sistem dosyaları sana hiç yüklenecek yeri sormadan doğrudan c:Telefon Hafızası'na yüklüyor.

- - - Eklendi - - -

Kardeş,Benim 5800C Var Ama,Nedense FourSquare Adlı Yer Bildirim Programını İndirip Bildirim Yapamıyorum,FourSquare'yi Ovi'den Cebime İndirdim,Kurmaya Çalıştım Yarıda KEsti Ve İptal Etti.
Birde Mobilden Twittera Nasıl Foto Atacağım ??

Genç sen ilk olarak http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-diger-internet-uygulamalari/four-square-resmi-uygulama-son-surum-ovi-installer-degil-uygulama-signed-v0-01-a-563988.html bağlantısından o programı indir. Çünkü Ovi Mağaza'dan indirme sorunluymuş herhalde. Sonra tekrar hata alırsan bana ulaş.
İkinci sorunun cevabı ise http://twitpic.com/ adresini dene, resimi seç ve upload butonuna bas. Belki sana e-posta adresi falan verebilir bu sefer yapman gereken o e-postaya resimi yollamak. Başka türlü olmaz, dediğim de olmuyorsa unut gitsin bu işi.

sokelee09

sokelee09

Üye
arkadaşlar benim telefonumun birçok sorunu var şart giriş yeri bozuldu bu yüzden
sadece
bataryayı takarak şarj ediyorum.neyse telefon son 3-4 gündür kendi kendine kapanıyor aslında önceden kapanıp tekrar açılırdı ama bu sefer hiç açılmıyor.ben kendim açıyorum ama 10 dk geçmeden tekrar kapanıyor bazen hiç açılmıyor bile.açıldığı zaman sistem hatası diye bir yazı geliyor ekrana alarm falan kuramıyorum ayarlarda saat kısmına girmiyor mesela telefon.

ben hard format atmayı planlıyorum hard format atarsam sadece c hafızasınamı atıcak yoksa 32 gblik depo hafızayadamı atıcak? brde bu sorunumu geçirirmi teşekkürler.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim telefonumun birçok sorunu var şart giriş yeri bozuldu bu yüzden
sadece
bataryayı takarak şarj ediyorum.neyse telefon son 3-4 gündür kendi kendine kapanıyor aslında önceden kapanıp tekrar açılırdı ama bu sefer hiç açılmıyor.ben kendim açıyorum ama 10 dk geçmeden tekrar kapanıyor bazen hiç açılmıyor bile.açıldığı zaman sistem hatası diye bir yazı geliyor ekrana alarm falan kuramıyorum ayarlarda saat kısmına girmiyor mesela telefon.

ben hard format atmayı planlıyorum hard format atarsam sadece c hafızasınamı atıcak yoksa 32 gblik depo hafızayadamı atıcak? brde bu sorunumu geçirirmi teşekkürler.

Hemen hard format atmalısın. Telefonu kapat. Sonra yeşil,kırmızı,kamera ve güç tuşlarına basılı tut, ta ki NOKIA yazısını görene kadar. Bu işlem sadece C:Telefon Hafızası'na format atar. Sorun düzelmez ise garanti varsa garantiye ver, bu işi kendin halledemezsin, uzmanlarına bırak işi.

sokelee09

sokelee09

Üye
Hemen hard format atmalısın. Telefonu kapat. Sonra yeşil,kırmızı,kamera ve güç tuşlarına basılı tut, ta ki NOKIA yazısını görene kadar. Bu işlem sadece C:Telefon Hafızası'na format atar. Sorun düzelmez ise garanti varsa garantiye ver, bu işi kendin halledemezsin, uzmanlarına bırak işi.

kardeşim bu yeşil ve kırmızı tuşu dokunmatik olan erkandaki tuşlar değilmi birde güç düşü telefonu açıp kapattığımız tuş kamera tuşuda yan taraftaki tuştur sanırm.kac dakika sürer format atması yaklaşık 1 dk falan bastım ama bişey olmadı da :)

• Beğen
Tepkiler: complament
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bu yeşil ve kırmızı tuşu dokunmatik olan erkandaki tuşlar değilmi birde güç düşü telefonu açıp kapattığımız tuş kamera tuşuda yan taraftaki tuştur sanırm.kac dakika sürer format atması yaklaşık 1 dk falan bastım ama bişey olmadı da :)

Senin telefon şu an hiç açılmıyor mu? Batarya bul bir yerden batarya bitmiş olmalı kesin. Fakat bulduğun batarya da boş olmasın, en az 3 çubuk gözükmeli.

sokelee09

sokelee09

Üye
Senin telefon şu an hiç açılmıyor mu? Batarya bul bir yerden batarya bitmiş olmalı kesin. Fakat bulduğun batarya da boş olmasın, en az 3 çubuk gözükmeli.

söylediğim gibi telefon sorunlu şuan açık mesela ama 5 dakika sonra tekrar kapanıcak açılmıycak falan bişeyler oluyor ama anlamıyorum deniyeyim tekrardan ben

Preloader

Preloader

Üye
arkadaşım telefonun fontunu değiştirdim harfler bozuldu mesaj yazmak çok zorlaştı dosyayı c/resource/fonts içine attım şimdi silemiyorum sil dediğimde silinemiyor diyor.Telefona format atmak istemiyorum acill yardım et nolur(tel c5 03) lütfen arkadaşım bi çözüm yolu bul lütfen çok acele!!!

M. tAHA

M. tAHA

Üye
söylediğim gibi telefon sorunlu şuan açık mesela ama 5 dakika sonra tekrar kapanıcak açılmıycak falan bişeyler oluyor ama anlamıyorum deniyeyim tekrardan ben
n97 de hard format farklı :ehe

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım telefonun fontunu değiştirdim harfler bozuldu mesaj yazmak çok zorlaştı dosyayı c/resource/fonts içine attım şimdi silemiyorum sil dediğimde silinemiyor diyor.Telefona format atmak istemiyorum acill yardım et nolur(tel c5 03) lütfen arkadaşım bi çözüm yolu bul lütfen çok acele!!!

O hatanın nedeni telefonunda şu an kullandığın yazı tipini silmeye çalışıyorsun. İlk önce yazı tipini farklı bir şey yap. Sonra sil onu.

- - - Eklendi - - -

n97 de hard format farklı :ehe

Doğru N97'de hard format farklıydı, kusura bakma klavyeyi hiç düşünmemiştim. Resime bak.

Üst Alt