Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android Cihazınızda Oyunlar, Programlar Kasmaya Başlamışsa | Etkin Yöntem
Bisey soylcem bizim iosta boyle bir dert yok simdi bana diyeceksiniz ki fanlik yapma fanlik yapma ama gercekten bi telefonu hergn sogutmak icin alicaksam neden para vereyim ynlis anlamayin 5800 imda isininca kasmiyordu
Bisey soylcem bizim iosta boyle bir dert yok simdi bana diyeceksiniz ki fanlik yapma fanlik yapma ama gercekten bi telefonu hergn sogutmak icin alicaksam neden para vereyim ynlis anlamayin 5800 imda isininca kasmiyordu
Lütfen böyle girişimler yapmayın. İşlemci ısınınca kasması doğal bir olaydır. İşlemcisi hızlı olan tüm elektronik cihazlar (PC, smartphone vs.) ısınırlar.
İşlemci ısınmıyor demek enerji harcamıyor demektir. Enerji harcamayan cihazda işlemci hızı gerektirecek işlem yoktur demektir.