Nokia X6 Gorilla Glass ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 Gorilla Glass ?
Nokia X6 gorilla glass ekran mı kullanıyormus yav.2 Senedir elimin altında hiç dikkat etmemistim vay keratama bak sen :ehe

[video]ww.youtube.com/watch?v=2hwmJMJxf0w[/video]

TeAmo42

TeAmo42

Üye
vay be x6 gorilla glass mıydı :) bende baya kullandım bu telefonu zamanında

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Çogu yerde corning gorilla glass diyodu da inamıyodum öleymis :D jelatinden dolayı yumusak bi ekranı vardu bende dandik bisey sanıyodum

TeAmo42

TeAmo42

Üye
kasa olarak kullandığım en dandik telefondu ama :)

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
:hmmm Araştırdım ama X6 gorilla glass kullanan cihazlar arasında görünmüyor.

Gorilla Glass Kullanan Nokia Marka Cihazlar :

Nokia 700
Nokia 701
Nokia 702T
Nokia 801T
Nokia 808
Nokia Astound
Nokia C6
Nokia C7
Nokia E6
Nokia E7
Nokia Lumia 710
Nokia Lumia 800
Nokia Lumia 900
Nokia N8
Nokia N9
Nokia Oro
Nokia T7-00
Nokia X7

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Gsmarena da ve ceptown da gorilla yazıyor :hmmm

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Bu tür sitelerde verilen bilgiler tam tamına doğru olmuyo ama neyse :) Bende X6 kullanıyorum.Oldukça sağlam ;)

KayraBey

KayraBey

Üye
Sistemi iyi birşey olsa neyse camı gorilla olmuş ne olur :P:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Sistemi iyi birşey olsa neyse camı gorilla olmuş ne olur :P:

Acenin sistemi iyi osla ne yere düsür pert :kop: Saka saka :ehe
C7'yi anahtarla denemistim x6yı da denesem mi tam emin olamadım :D Ya videoda ki arkadas özel yaptırdıysa :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Yahu ace telefon değil ki zaten.kim sattı bunu bana ya getirin şu adamı :kop2:

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Yalan kanka inanma. Ben telefonu 1 kere yere düşürmedim, telefonu koyduğum sağ cebimde asla bozuk para,anahtar..vs olmadı ama ekranda 2 tane derin çizik var

Matador03

Matador03

Üye
çizim çizim çizdim ben bu cihazı nasıl oluyo bu :hmmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Yalan kanka inanma. Ben telefonu 1 kere yere düşürmedim, telefonu koyduğum sağ cebimde asla bozuk para,anahtar..vs olmadı ama ekranda 2 tane derin çizik var

La oglum jelatin çizilmis olmasın sakın ben çıkardım biraz denedim tık yok ekranda he :D

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye

2 senedir hiçbir çizik yok :)

serkan719

serkan719

Üye
X6 da Gorilla Glass yoktur.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
X6 da Gorilla Glass yoktur.

It looks like the change from resistive touchscreen to capacitive touchscreens had resulted in Nokia using Corning’s Gorilla Glass, which is advertised as being tougher to break than regular glass as well as being more scratch resistant. Niilo Alfthan tweeted during Nokia’s question and answer session on Twitter about Nokia Design that all phones with glass displays are made from Gorilla Glass. Nokia had transitioned to glass displays starting with the Nokia X6, which is the first Nokia capacitive touchscreen phone. The Nokia 5800 series phone before that employed a resistive touchscreen layer and did not use glass.

Corning Gorilla Glass kullanan Nokia X6 ile dokunmatik cihazlarda yeni bir yol açtı ve 5800 mimarilerinde bu yoktu deniyor,çogu mobile inceleme siteleri gorilla glass diyor ve video da kanıtlanıyor kafam karıstı
:hmmm

- - - Eklendi - - -

Ve bunu söyleyen sahıs Niilo Alfthan :hmmm

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaşlar bi tane yabancı site de gördüm bi kişi yorum yapmış ingilizceydi çeviri yaptım diyo ki çeviri de rezistif ekranlara belle güncellemesi asla gelmeyecek fakat s60 telefonlarından bir tek x6 ya gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt