Nokia X6 Gorilla Glass ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bi tane yabancı site de gördüm bi kişi yorum yapmış ingilizceydi çeviri yaptım diyo ki çeviri de rezistif ekranlara belle güncellemesi asla gelmeyecek fakat s60 telefonlarından bir tek x6 ya gelecek.

Ekran yapisiyla ne alakası var ki belle'in?
Uydurmaca dostum.C7'ye bile adam gibi belle yok x6'ya mı olacak.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
en iyi v5 pardon v6 di mi o :ehe

serkan719

serkan719

Üye
N8 de bile var diolar ilginc

serkan719

serkan719

Üye
Ben s2 kullaniyorum
ilk defa bunda duymustum.
s2 de popülerlik kazandı :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
serkan719

serkan719

Üye
Dogrudur walla.
Ne kadar ilgincdir bende hic ciziksiz tertemiz nokia gormedim ciziliyo cunku
Bendede vardi N8 cizildi
Gorilla glassinda bir suru cesidi var onlardan biridir.

serkan719

serkan719

Üye
Sağlamlık konusunda
Sony Ericsson Active
Tek gecerim

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
N8 ve c7 ekranlarını denedim bizzat çizik olmuyor hocam bu x6 meretinde bile yok.
Çesit çesit olsa X6 en eski aralarında onda olması lazım en azından.Senin kasada ezik falan vardır ekran da sıkıntı olmaz pek.

- - - Eklendi - - -

Sağlamlık konusunda
Sony Ericsson Active
Tek gecerim

Videolarını izledim ayrıca lumia 900 de sahane :ehe

[video=youtube;Jf1fRu9YgfE]http://www.youtube.com/watch?v=Jf1fRu9YgfE&feature=related[/video]

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi

Bu da video mu bee Hey yavrum heyy :ehe Dokunup çekiyor :D Ben geçen hafta anahtarımla eziyet ettim yine birşey olmadı adam korkak belli ki :islik

Belki o da benim gibi yeni ögrendi heyecanla video çekti o yüzden tam emin olamıyodur olup olmadıgından :ehe

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Yav bırakın bu işleri panpa X6'da gorilla glass falan yok olsa benim ekranda 2 tane derin çizik olmazdı. Jelatini çıkardım ne görüyüm çizikler öyle derinki sanırsın ekrana çivi çaktım. 1 kere yere düşürmedim, boş cepte taşıdım, tırnak desen düzenli olarak keserim kısadır yani tırnaklarım :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Yav bırakın bu işleri panpa X6'da gorilla glass falan yok olsa benim ekranda 2 tane derin çizik olmazdı. Jelatini çıkardım ne görüyüm çizikler öyle derinki sanırsın ekrana çivi çaktım. 1 kere yere düşürmedim, boş cepte taşıdım, tırnak desen düzenli olarak keserim kısadır yani tırnaklarım :D

Hakan senin x6 üvey evlat olmasın sakın :ehe
Anahtarla hatta bıcakla vurdum bi kösesine küt küt ediyo olm pek çizilcek gibi degil bu ekran :D

16-8-32 yada üretim zamanlarına göre degisim göstermesin sakın :D
Nokiadan adam demis gorilla x6 ile kullanılmaya baslandı önceki dokunmatik olan 5800 mimarisinde bu yoktu diye (Kapasitiften bahsetmiyo he)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Kanka ne üvey evladı beya :D Türkiyeden alınma kvk garantili symbian işletim sistemli x6 üvey evlat olurmu hiç :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
La ne bilem garam gafıştı :hmmm Videoda eleman kanıtlamıs ben de denedim :bilmm

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
O kendisi takmıştır kesin :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Kanka videodaki telefon X6 16GB black(benimkinin aynısı) ve aynı şeyi denesem eminim ekran kullanılmaz hale gelir. Bu işte bi iş var ama anlamadım. Bide sen denedim dedin maket bıçağıyla çizmeye çalıştın mı :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Yok be hocam Gorilla Glass felan yok X6 da olsaydı bilgim olurdu :D 2 sene kullandım o cihazı ama o kadar sağlam değildi ekran :hmmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Ee ben de mi kendim taktırdım ilk isim jelatini çıkarmak oldu maket bıcagını bırak bıcakla denedim la batırdır kescek gibi kezdirdim bisey olmadı elinde olanlar denesin :D Paldır küldür dalmayın ama ekrana bastan yavas yavas :ehe
Jelatin var ekranda büyük ihitmal siz jelatini çizdiniz.
Ama sadece 8GB Azure versiyonlarda da olabilir.Benim 8GB :D Videodaki 8GB black büyük ihtimal :D

Bi dünya tanıtım sitesine baktım hepsi Scratch resistant Gorilla glass display diyor.
Hindistanda bi site tanıtmıs onda bile Gorilla Glass phone at Rs 15000 yazıyo.

[video=youtube;0mxCpsYO_QU]http://www.youtube.com/watch?v=0mxCpsYO_QU[/video]

Bi video daha buldum bunda darbe yok ama sürtme var yani gorilla bu ekran beyler sizin x6 lar sanırım evlatlık alınmıs :ehe

- - - Eklendi - - -

Ve ayrıca üretici Corning'in sitesinde de gorilla kullanan tüm modeller yazmakta :oke:

Nokia: 700, 701, 702T, 801T, 808, Astound (T-Mobile US), C6, C7, E6, E7, Lumia 710, Lumia 800, Lumia 900, N8, N9, Oro, T7-00, X6, X7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt