Nokia'da tırpan harekatı! :(

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
o zaman kardeşim projenin sonuna gelmeden konu açmıyacaksın açarsan sana baskıda yapılır moralde bozulur yap ispatla konunu o zaman aç kimse gık diyemez

Zaten Chayanne projesi en başından beri gizliydi. Yalnızca adımızı ve ne yaptığımızı belirttik. Ondan önce yaptığımız Facebook durumları vs. vs. ise önceki projeye ait. pRime'ın bahsettiği benim başlatmadığım, yalnızca içinde bulunduğum bir proje. Yani önceki proje. O projeyi de ben kapattırdım, ve Rambo ile aldığım bir karar. O ÖM'yi de gösterebilirim.

pRime.

pRime.

Üye
aman Allah'ım hala gizli diyor.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe ve ~N.A.W.Y~
cardanadam

cardanadam

Üye
Yapılır, yapılmaz; o kısmı biz çoktan geçtik. Biz yapabildiğimiz kadar yapacağız. Yapamaz, vazgeçersek de çevirdiğimiz makaleler, yaptığımız işlemler, hepsini Geliştirici'ye koyarım başkaları yararlanır. Bu arada yazdığın mesajın bir üstüne bakarsan neden koymadığımı yazdım.

şimdi kıvırma vaz geçmek falan yukarıdaki yazılarda öyle demiyorsun

pRime.

pRime.

Üye
Zaten Chayanne projesi en başından beri gizliydi. Yalnızca adımızı ve ne yaptığımızı belirttik. Ondan önce yaptığımız Facebook durumları vs. vs. ise önceki projeye ait. pRime'ın bahsettiği benim başlatmadığım, yalnızca içinde bulunduğum bir proje. Yani önceki proje. O projeyi de ben kapattırdım, ve Rambo ile aldığım bir karar. O ÖM'yi de gösterebilirim.
madem bu kadar gizli bir proje, niye en başından bunu yapıcam diyorsun insanlara? hiç konuşmasaydın madem bilinmesini istemiyorsun?

pRime.

pRime.

Üye
aynı şeyi "nokia'dan telefon alıyorum" derken de yaptın ama ne oldu almadığın ortaya çıktı ve cardanadam bu benim sana gösterebileceğim en açık kanıtlardan sadece birisidir.

cardanadam

cardanadam

Üye
aynı şeyi "nokia'dan telefon alıyorum" derken de yaptın ama ne oldu almadığın ortaya çıktı ve cardanadam bu benim sana gösterebileceğim en açık kanıtlardan sadece birisidir.

ohoo oda bir şeymi ben nokiadan ev ve araba alıyorum almıyacaktım ama adamlar çok ısrar etti :)

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Polymath

Polymath

Üye
Neyse konuyla ilgili bir haber daha gelsin http://haber.gazetevatan.com/dunya-devinde-sok-gelismeler/457782/2/Manset

pRime.

pRime.

Üye
Erdem e-posta'nı kontrol etsene bir. :)

Del Rey

Del Rey

Üye

madem bu kadar gizli bir proje, niye en başından bunu yapıcam diyorsun insanlara? hiç konuşmasaydın madem bilinmesini istemiyorsun?

Projede ne olduğunu belirttim Symbian Türkiye'de, yapılan işlemleri değil.

Del Rey

Del Rey

Üye
Erdem e-posta'nı kontrol etsene bir. :)

Geldi zaten, ben de cevap gönderdim?

- - - Eklendi - - -

nasıl değil Erdem? Bootloader'ı kırıyoruz diyen sen değil misin? iki proje nasıl bir anda ayrıldı?

Bak anlatayım, ilk konu Sdeeo'ya ait. Bootloader'ı kırma projesiydi. Ancak daha sonra konu amacından çok saptı, daha sonra da sonlandırıldı. O konuda elde ettiğim kaynakları da aldım, Chayanne isimli başka bir proje başladı. Amacı yalnızca Bootloader'ı kırmak ve eski projeden kalma kişilerle yürütülmüyor. Bootloader'ı kırmaya çalışıyoruz, orası ayrı.

pRime.

pRime.

Üye
Geldi zaten, ben de cevap gönderdim?

- - - Eklendi - - -

Bak anlatayım, ilk konu Sdeeo'ya ait. Bootloader'ı kırma projesiydi. Ancak daha sonra konu amacından çok saptı, daha sonra da sonlandırıldı. O konuda elde ettiğim kaynakları da aldım, Chayanne isimli başka bir proje başladı. Amacı yalnızca Bootloader'ı kırmak ve eski projeden kalma kişilerle yürütülmüyor. Bootloader'ı kırmaya çalışıyoruz, orası ayrı.

amacından mı saptı? çocuk sizinle bildiğin dalga geçti ve sen buna amacından sapma mı diyorsun???

peki sana soruyorum siemens sx1 symbian os 6.1 yani s60v1 kullanıyor. ondaki bootloader ile s60v3 olan symbian os 9.1, 9.2 ve 9.3'ün bootloaderlarını nasıl birbirine benzetebildin? bu iki sistemin çoğu alanda hiçbir benzerliği yok. sis dosyaları bile desteklenmiyor. uyguladık demişsin neyi uyguladınız? internette video falan yok siemens sx1 videosu var sadece o da neredeyse tarih öncesi denecek kadar eski.

Ekli dosyalar

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar şaka bir yana bu iş olmaz gibi geliyor bana nokia paylaşmadıkca inşallah yaparsınız ne diyeyim allah kolaylık versin

Del Rey

Del Rey

Üye
amacından mı saptı? adam sizinle bildiğin dalga geçti ve sen buna amacından sapma mı diyorsun???

Peki, evet o kısım öyle.

O resimde de yanlış anlaşılma olmasın açıklayayım: Sx1'in bootloader'ı kırık olarak geliyor, Sx1 donanımına sahip S60v3 cihazlar üzerinde denemeler yapmıştık. Daha doğrusu, karşılaştırma. Yani aralarında ne fark var diye. Ancak işe yaramamıştı. İnternette bulabileceğiniz gibi, Sx1 üstünde çalışan Linux videoları YouTube'da mevcut.

pRime.

pRime.

Üye
Peki, evet o kısım öyle.

O resimde de yanlış anlaşılma olmasın açıklayayım: Sx1'in bootloader'ı kırık olarak geliyor, Sx1 donanımına sahip S60v3 cihazlar üzerinde denemeler yapmıştık. Daha doğrusu, karşılaştırma. Yani aralarında ne fark var diye. Ancak işe yaramamıştı. İnternette bulabileceğiniz gibi, Sx1 üstünde çalışan Linux videoları YouTube'da mevcut.

arm9 işlemcili pek az s60v3 cihazı var ve symbian os 9.1 kullanıyor zaten.

pRime.

pRime.

Üye
konu kilit çöp :D
one minute,
siz nokiayı eleştiremezsiniz. nokia king yıkılmaz :D
daha 808 gelecek bi, lumıa 900 falan gelecek ohooo nokia daha Türkiye den çok ekmek yiyecek :)
nokia severler dernegi oldukça.
nokia batar elinde kalmış telleride türkiyeye satar :) satar yani.

benim kafam basmıyor hala bu nokia nın savunulacak bir taraflarını buluyorsunuz.
kendisine bile hayrı dokunmazken bizlere ne hayrı dokundu. döneminde iyidi kabul ediyoruz ama devir geçeli çok oldu. Atı alan üstküdarı geçti he heyyy. uyanın be arkadaşım uyanın.

yok carla gelecek yok don gelecek.
gelse ne yazar gelmese ne yazar, doğan görünmlü şahin oluyor başka birşey degil.

memnun olanlara sözüm yok, telefonu telefon olarak kullnamaya devam etsinler ;)

yorum okumadan saçmalamak. :ah

Del Rey

Del Rey

Üye

arm9 işlemcili pek az s60v3 cihazı var ve symbian os 9.1 kullanıyor zaten.

Hayır, sistem dosyaları arasında bir karşılaştırma yaptık. Sonra da o dosyaları Sx1'deki olduğu türden düzenlemeye çalıştık.

pRime.

pRime.

Üye
Hayır, sistem dosyaları arasında bir karşılaştırma yaptık. Sonra da o dosyaları Sx1'deki olduğu türden düzenlemeye çalıştık.
işte onu diyorum sistem dosyaları çok farklıdır. yemez. boşuna uğraşmışsın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt