Nokia'da tırpan harekatı! :(

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
Bence 'Yalancı' ve 'Sen nasıl bir insansın' gibisinden şeyler gayet de hakarettir. 13 yaşındaki saf dostum mu? O benim dostum bile değil! Sx1 yalanını söyleyen ve onu doğruya çıkaran benim. O konuyu da ben kapattırdım.
ben o kişiden bahsetmiyordum ya neyse, yorumlarda yazan bir çocuk daha vardı.
tekrar söylüyorum kendine buradan pay çıkarma. hala yalan söylüyorsun. bu arada buyur nokia'nın press release'i; vertu yok, meltemi yok!

Del Rey

Del Rey

Üye

ben o kişiden bahsetmiyordum ya neyse, tekrar söylüyorum kendine buradan pay çıkarma. hala yalan söylüyorsun. bu arada buyur nokia'nın press release'i; vertu yok, meltemi yok!

Meltemi tabletler çıkmışken neden Meltemi gidiyor ki şimdi?

Can Pehlivan olabilir mi bahsettiğin kişi?

Del Rey

Del Rey

Üye

olabilir. göremediğim için sayfayı hatırlamıyorum.

al sana melteminin bittiğine dair ayrıntılar.

- - - Eklendi - - -
yok hünkarım o değil.

Sormam gerekiyor.

Can Pehlivan, o gün sana cevap veren kişilerden. Bu forumdaki adı Sdeoo (: Onunla tek kelime laf konuşmadım, o sana karşı cevaplar yazdı. Arkadaş olduğumuzu nereden çıkarttın?

- - - Eklendi - - -

Şu Sdeoo galiba...

Evet, tam kendisi.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Şu Sdeoo galiba...

yok hünkarım o değil.

Oytun Abi'ye sormam gerekiyor, bu konuda asıl bilgi sahibi olan o.

Can Pehlivan, o gün sana cevap veren kişilerden. Bu forumdaki adı Sdeoo (: Onunla tek kelime laf konuşmadım, o sana karşı cevaplar yazdı. Arkadaş olduğumuzu nereden çıkarttın?

- - - Eklendi - - -

Evet, tam kendisi.
Sdeoo değil diyor.

.Murat.

.Murat.

Üye
nokia kazanıyor bizim çoçuklar yine birbirine girmiş

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
pRime.

pRime.

Üye
Oytun Abi'ye sormam gerekiyor, bu konuda asıl bilgi sahibi olan o.

- - - Eklendi - - -

Evet, tam kendisi.
hayır, sanırım ibrahim kızılırmak diye birisiydi.

ben konuşuyorum zaten onlara sormana gerek yok bu olaylardan onun da haberi var bu arada.

Polymath

Polymath

Üye
nokia kazanıyor bizim çoçuklar yine birbirine girmiş

Haklısın keşke Bir Türk şirketide akıllı telefonlar üretip Dünya pazarında yeri olsaydı. Ozaman O Türk şirketini gururla savunurduk.

Del Rey

Del Rey

Üye
Sdeoo değil diyor.

Tam olarak kim olduğunu hatırlamıyor bile.

pRime bu sana, hatırlamadığın kişinin profil fotoğrafı genellikle beyaz ve üstünde kendi çizdiği belli olan tuhaf bir şekilsizlik yaşan çizim erkek çocuğu var mıydı?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Page not found!!!FL'yi anlamadım..Ben GingerBeard'ı kısaltınca GB oldu,takım ismine benzettim.Ama bu arada SII için çok başarılı ICS rom var demişti "klongs".
GB yi anlamıştım :) gs2 çok süper cihaz ona laf yok zaten :)

.Murat.

.Murat.

Üye
bende memnun değilim bu gidişattan samsung düşünüyorum nokia bir hamle yapmazsa kaybı çok olacak ama bu birbirimize girmemize mazeret değil

uruno

uruno

Üye
Arkadaşlar selam Burdan defalarca android kullananları kovaladım dalga geçtim bir çok şey yaptım .Bir gün c6-01 'im çalındı n79 aldım ve bir süre onunla idare ettim durumu ayarlayınca 2. el bir n8 almaya karar verdim heyecanla ve aldım bi problemi çıktı gittim değiştirdim 2. n8 dede sorun çıktı (sorunların altını çizmek için yazmıyorum benim şansızlığım).Bende en iyisi dedim 0 birşey alayım tabi gidip te n8 1000 tl üstü bir fiyat veremezdim düşündüm taşındım değişiklik olsun diye samsung galaxy wonder aldım 3 haftayı aşkın bir süredir kullanıyorum sonuç olarak dedim ki kendime bunca zaman ben ne yapmışım android 2.3.6 gingerbread ve üstü sürümlerden bahsediyorum başka bir dünya telefon her türlü işlemi bilgisayar tadında yapıyor symbian kesinlikle ilkel kıyas kabul etmezler maalesef üzülerek söylüyorum şuan n8 i bedava verseler almam kullanmam kullanamam .Android lerin şarjının az gittiği falan tamamen sehir efsanesi n8 den fazla gidiyor. 2.3.6 gingerbread ve üstü bir android telefon aldığınızda başka bir dünyanın kapılarını aralayacaksınız sizi temin ederim. Üzgünüm ama gerçek bu .Bende bur da birçok kez aynı hatayı yaptım fakat pişmanım Biz burada kendimizi kandırıyoruz buna bir dur demeliyiz ki nokiada kendine gelsin artık .

Del Rey

Del Rey

Üye

hayır, sanırım ibrahim kızılırmak diye birisiydi.

oytun abi ile ben konuşuyorum zaten onlara sormana gerek yok bu olaylardan onun da haberi var bu arada.

Peki, ona da e-postaları göndermem gerekecek sanırsam.

pRime.

pRime.

Üye
Tam olarak kim olduğunu hatırlamıyor bile.

pRime bu sana, hatırlamadığın kişinin profil fotoğrafı genellikle beyaz ve üstünde kendi çizdiği belli olan tuhaf bir şekilsizlik yaşan çizim erkek çocuğu var mıydı?
nasıl hatırlayayım göremiyorum ki yorumları. ezberlemeli miyim okuduklarımı gördüklerimi? hayır. unutmam gayet normal hiç değilse insanları kandırmıyorum ben kaldı ki oradaki yorumları bir de silmişsin. daha da uzatmayacağım bu tartışma benim için çoktan bitti. konuları değiştirip duruyorsun.

- - - Eklendi - - -

Peki, ona da e-postaları göndermem gerekecek sanırsam.
gönder bakalım.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Arkadaşlar selam Burdan defalarca android kullananları kovaladım dalga geçtim bir çok şey yaptım .Bir gün c6-01 'im çalındı n79 aldım ve bir süre onunla idare ettim durumu ayarlayınca 2. el bir n8 almaya karar verdim heyecanla ve aldım bi problemi çıktı gittim değiştirdim 2. n8 dede sorun çıktı (sorunların altını çizmek için yazmıyorum benim şansızlığım).Bende en iyisi dedim 0 birşey alayım tabi gidip te n8 1000 tl üstü bir fiyat veremezdim düşündüm taşındım değişiklik olsun diye samsung galaxy wonder aldım 3 haftayı aşkın bir süredir kullanıyorum sonuç olarak dedim ki kendime bunca zaman ben ne yapmışım android 2.3.6 gingerbread ve üstü sürümlerden bahsediyorum başka bir dünya telefon her türlü işlemi bilgisayar tadında yapıyor symbian kesinlikle ilkel kıyas kabul etmezler maalesef üzülerek söylüyorum şuan n8 i bedava verseler almam kullanmam kullanamam .Android lerin şarjının az gittiği falan tamamen sehir efsanesi n8 den fazla gidiyor. 2.3.6 gingerbread ve üstü bir android telefon aldığınızda başka bir dünyanın kapılarını aralayacaksınız sizi temin ederim. Üzgünüm ama gerçek bu .Bende bur da birçok kez aynı hatayı yaptım fakat pişmanım Biz burada kendimizi kandırıyoruz buna bir dur demeliyiz ki nokiada kendine gelsin artık .
Sen bir de s II deki tadı süper bir alet :D

pRime.

pRime.

Üye
buyrun gençler artık melteminin bitirildiği resmileşti denilebilir
Meltemi product creation was in Ulm and Oulu. SW development in Espoo (UX, Linux core), Tampere (UI FW + Qt) + all Qt sites (Trolltech heritage). Over 1000 people focused on that. Nokia security working hard to ensure code does not leak outside Nokia, they already closed development enviroments and wikis this morning before announcements. By now they most propably have wiped hard drives where Meltemi code was residing.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve Polymath
random1

random1

Üye

n8 de bilgisayar tadında yapıyor işlemleri. hiçbir cihaz kusursuz değildir. aradığını bulmuşsun ne güzel. ama kendimizi kandırmıyoruz. bende şahsen telefonumdan epey memnunum.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Takipçi Satın Al

Üst Alt