MasteLaa
Üye
Tartışmaya ne gerek var ya yarım saattir..Yok bilmem Lumia lar az satmış bu daha fazla satmış..Lumia lar şu anda kaç ülkede satışa sunuldu ki fazla satış yapmasını bekliyor arkadaşlar..Ben şu anda Samsung veya Android e laf atmıyorum yanlış anlamayın sakın..Android gerçekten şaheser bir İşletim sistemi ama üzülerek şunu da belirteyim kesinlikle stabil bir sistem değil..Lumialar ile çıkış yakalayacağını düşünüyorum Nokia nın .. Şunu da kabul edelim Samsung bu aralar Nokia yı solladı.. Ama şunu da unutmayalım ki insanlar ihtiyaçlarına göre telefon alıyor..
Bir de Amazon da satış rekoru kırılmış bana ne Amazon'dan demişti .. Şunu söylemek istiyorum Amazon=Alış-Veriş..
Kesinlikle bu tür konularda tartışma yaşamayın arkadaşlar..Kimse kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değil..Çok sıradan cümleler kullandım belki ama herkesin görüşü kendine
Bir de Amazon da satış rekoru kırılmış bana ne Amazon'dan demişti .. Şunu söylemek istiyorum Amazon=Alış-Veriş..
Kesinlikle bu tür konularda tartışma yaşamayın arkadaşlar..Kimse kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değil..Çok sıradan cümleler kullandım belki ama herkesin görüşü kendine

Adam 'Sen nasılsınız?' diyor yani ne yapayım