Anket Oyunu Kullandıktan Sonra Bir Hata Belirdi ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anket Oyunu Kullandıktan Sonra Bir Hata Belirdi ..
Galatasaray UEFA Kupası'nda gruptan çıkabilir mi?

Üstteki linkte anket oyu kullandım, oyu kullandıktan sonra oy verme kısmı genişledi ve bazı hata yazıları çıktı ancak oyun kayda geçmesi saniye sürmediği için hata yazısının ekran görüntüsünü ve hata kodlarını alamadım. Siz de deneyin belki hata kodlarını yakalayabilirsiniz veya yakalayabilen bir arkadaş varsa eklerse iyi olur..

Ankette "evet" şıkkına oy verdim, yanlış anlaşılmasın Galatasaray'a oy verdirmek gibi bir düşüncem yok ama ben o şıkda hata ile karşılaştığım için yazıyorum bunu ..

Ozan

Ozan

Admin
Herhangi bir sorun görmedim oyumu da attım.

GS ye ot attırmanın uyanık yolu :coold: :ehe

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Ya ne alaka sanki herkey evet işaretleyince çıkacakmı Galatasaray gruptan :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Herhangi bir sorun görmedim oyumu da attım.

GS ye ot attırmanın uyanık yolu :coold: :ehe

E pes yani .. :huhu: :ehe Bir iki arkadaş daha denesin de ona göre artık konuyu kilitleyin veya silin, hatanın belki seçici yönü vardır diyeceğim ama onu da hiç görmedim.

Ozan

Ozan

Admin
Anketle ilgili bir kod yada sorgu düzenlenmedi son 6 aydır forumda dolayısı ile daha önceden olmayıp simdi ankette sorun olacagini sanmıyorum işin ciddi yanına bakarsak, belki grafikten dolayı bir anlık görünmüş birşey olabilir . Scriptler geç yükleniyorsa genelde ondan öyle olabilir sadece ankete has degil heryerde olabilir ama scriptlerin kalitelilerini kendi sunucularından, sorun çıkaranları ve ağır olanları kendi sunucumuzdan alıyoruz teknik detayı bu

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hatanın sadece bende belirmesi dediğinizi doğrular gibi ..

Ozan

Ozan

Admin
Klavye neden böyle kritik yerlerde sürşer ki :p

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Sürşme değil sürçme :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt