dinin günah kavramı senin benim ve ya bi başkasının hoşuna gitme derecesine göre mi belirlenecek o zaman ? sonuçta küpeyi takıyorsun.
tamam ona bakarsan kur'an da açıklanmayıp peygamberimizin gösterdiği üzere yapılan şeyler ya da yapılmayan şeyler var. bence peygamberimizin lanetlemesi düşünürsek küpe takılmamalı
peki bununla ilgili bir şey yazıyor mu Kuuran-ı Kerim'de ya da bir din büyüğü var mı küpe takmak günahtır diyen ayrıca din büyüğü varsa bile bunu söyleyen hatırlatırım din büyükleri de aralarında anlaşamamışlar her zaman ki mezhepler olmuş...
tamam ona bakarsan kur'an da açıklanmayıp peygamberimizin gösterdiği üzere yapılan şeyler ya da yapılmayan şeyler var. bence peygamberimizin lanetlemesi düşünürsek küpe takılmamalı
Kanuni Sultan Süleyman a neden küpe taktığını sorduklarında ben Allah ın kölesiyim demiş ki o zamanlar köleler kulaklarına küpe takarlarmış...
Kanuni Sultan Süleyman a neden küpe taktığını sorduklarında ben Allah ın kölesiyim demiş ki o zamanlar köleler kulaklarına küpe takarlarmış...
...... +1
o zaman net bilgisi olan birinden rica ediyoruz söylesin![]()

o zaman bu konu da böyle uzar gider![]()
kafam çok karıştı usta yaa
net bilgi bence kimsede yok![]()