Galaxy S WİFİ 5 Alsam ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S WİFİ 5 Alsam ?
Aslında çin malı 7 ınc lık bir tablet almayı düşünüyodum ama aklıma birden bu cihaz takıldı sizce hangisini almalıyım ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bence wifi 5 al.

djhiguramos

djhiguramos

Üye
oblio mint aldım 200 tl ye hatta daha ucuza da bulabilirsin tv ye bağlayıp oyun falan oynuyorum pes, fifa , racing thunder falan performansı çok sağlam olmasa da çok sağlam performanslı çin malı cihazlar var onları öneririm ucuz da ayrıca

---
çin malının garantilisini bulmaya çalış

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
250-300 tl ye 1.2 ghz lik 512 ramlı tabletler rahtlıkla bulunabiliyor. bu özellklerle şu an açmayacağı oyun yok.

umitaskin84

umitaskin84

Üye
Aslında çin malı 7 ınc lık bir tablet almayı düşünüyodum ama aklıma birden bu cihaz takıldı sizce hangisini almalıyım ?

Bende var çok memnunum kapaklı kılıf bulamayacağına bahse girerim eğer alırsan :))

Sadece silikon kılıflar var.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
wifi 5 al kesinlikle bende kullanıyorum brick edersen rahatlıkla çözülüyor usb jig olmadan ics için camera driverları yazılırsa custom romlara başlayacağım kesinlikle all

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
wifi 5 al kesinlikle bende kullanıyorum brick edersen rahatlıkla çözülüyor usb jig olmadan ics için camera driverları yazılırsa custom romlara başlayacağım kesinlikle all

oyun performansı nasl nova 2 yi faln oynadınmı hiç ?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
oyun performansı nasl nova 2 yi faln oynadınmı hiç ?
nova 2 yi denemedim ama denerim baya bi oyun denedim acayipti

denediklerim:
-FIFA 12
-NBA Jam
-Dead Space
-Six Guns
-Asphalt 6
-Modern Combat 3

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
bilgilern için çok saol gitarcı kardeşm :oke: bide gidip canlı incelim bakalım naslmış :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Şu var 2.2 ile gelirse 2.3 yap güncellmesi varmı bilmiyorum ben odinden yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt