İzmir veya Aydında Nokia Teknik servis var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
İzmir veya Aydında Nokia Teknik servis var mı ?
Benim telefonumun tuş kilidinde sorun var ve servise vermem gerekiyor. Denizlide servis yok. Verirsem eğer 15 20 gün beklmem gerekiyormuş. Önümüzdeki günlerde İzmir veya Aydına gideceğim. Burada 1 gün içinde yaptırabilirim servis varsa.
Bilenler varsa adresini verir misiniz tam olarak?

najanaja

najanaja

Üye
Aydın forum da nokia shop var kardeş hatta ben teli ordan aldım. Aydının doğu girişinde sağ tarafta anayol üstünde foruma gir en sonlarda sağ tarafta soruncada gösterirler zaten.

hidayet02

hidayet02

Üye
Bence Vardır, İstanbul'un Taşra İlçesi Sultanbeyli'de Bile Varken, Koskoca İzmir'demi Olmayacak:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nokia care veya shop olarakta geçer

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
izmirde alsancakta var atatürk lisesinin civarındaydı sanırım

najanaja

najanaja

Üye
semt e gerek yok kardeş dediğim gibi anayol üzerinde Aydın a giriyosun 50-100 mt sonra sağ tarafta yolun kenarında koskoca bi mekan içerisinde bir sürü mağaza var hem gez dolaş güzel bi yer sen şoföre söyle o tam önünde durur. İçine girince de bi güvenlik görevlisine veya bi mağazaya soruver söylerler yerini sonlara doğru sağ tarafta karşısında sony mağaza war.

- - - Eklendi - - -

hoş şoföre söyle dedim ama kendi şahsi aracınızlada gidebilirsiniz dimi :) benim aklıma direkt otobüs geldi.

- - - Eklendi - - -

iyide sen neden denizlideki nokia shop lara gitmiyosun onu anlamadım:hmmm denizlide servis yok demişsin ama 2 tane nokia shop var.

Nokia Teraspark
55. Sok. Teras Park Avm No:1
Denizli
Tel: +90 2583741345

Kıbrıslıoğlu İlet. Ltd. Şti.
Saraylar Mah. 2 Ticari yol No:77
Denizli
Tel: +90 258 265 69 59

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​izmir çankaya'da teleservice var.yolun oraya düşerse gidebilirsin :)

jdmsaint

jdmsaint

Üye
telefonun garantisi yoksa çankaya bit pazarında cep tel servis diye bi yer var diasa nın karşısında.Daha geçen hafta n97 nin tuş kilidini 10 dk da yaptırdım 15 tl ye.

Parimli

Parimli

Üye
İzmir Çankaya'da KVK servisi var oraya gidebilirsin kadeşim.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
semt e gerek yok kardeş dediğim gibi anayol üzerinde Aydın a giriyosun 50-100 mt sonra sağ tarafta yolun kenarında koskoca bi mekan içerisinde bir sürü mağaza var hem gez dolaş güzel bi yer sen şoföre söyle o tam önünde durur. İçine girince de bi güvenlik görevlisine veya bi mağazaya soruver söylerler yerini sonlara doğru sağ tarafta karşısında sony mağaza war.

- - - Eklendi - - -

hoş şoföre söyle dedim ama kendi şahsi aracınızlada gidebilirsiniz dimi :) benim aklıma direkt otobüs geldi.

- - - Eklendi - - -

iyide sen neden denizlideki nokia shop lara gitmiyosun onu anlamadım:hmmm denizlide servis yok demişsin ama 2 tane nokia shop var.

Nokia Teraspark
55. Sok. Teras Park Avm No:1
Denizli
Tel: +90 2583741345

Kıbrıslıoğlu İlet. Ltd. Şti.
Saraylar Mah. 2 Ticari yol No:77
Denizli
Tel: +90 258 265 69 59

varda teknik servis yok. 15 20 güne gelir dedilrr

- - - Eklendi - - -

İzmir Çankaya'da KVK servisi var oraya gidebilirsin kadeşim.

bi günde yaparlar inş. Eskiden denizlide bi günde yapıolardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt