Sağ köşede c6-01 Sol köşede nokia 600 WS Başlasın! :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
Sağ köşede c6-01 Sol köşede nokia 600 WS Başlasın! :)
bu başlık altında tartısmak istiyorum arkadaslar
C601 le 603 un artısı eksisi nedir..
Neler olsa daha iyi olurdu..
Suan c6 01 im var,
603 mu alsaydım gibisinden..
Fikirleri beklerim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
2. nesil cihazlar vs 1. nesil cihazlar dersek ; 2. nesil cihazlar her konuda iyi ama performanslar da pek fark yok.
2. nesil cihazların güncelleme destegi 1. nesile oranla daha iyi. FP1 ve FP2 gelmiyecek büyük ihtimal C7,N8,C6-01,E7,E6,X7 gibi cihazlara.

covar

covar

Üye
sen 603 e hic bakma bile dostum aralarında fark yok aldığın telefon c6 yı değiştirmeye değsin örnek ben wave 3 aldım donanıma bakıyom arada cok fark vark var hız kamera herşey konusunda

SilentOne

SilentOne

Üye
tek fark var 603 ü yere düşürdün mü camı kırılır c6-01 düşürdün mü zemin kırılır :D

• Beğen
Tepkiler: knry1544
5ibo5

5ibo5

Üye
İhtiyaçların neyse ona göre değiştir. Bende 603 kullanıyorum ama c6-01 de iyi bir telefon :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
symbian artık kaçıncı nesil olursa olsun sonuçta artık neredeyse program portlanmıyor portlansa bile çok nadir ufak tefek bence kamerası daha iyi olduğu için c6-01 i seçmek gerekir...

atakan25

atakan25

Üye
c6-01 satıp 603 almak hiç mantıklı değil oyun program desteği kötü performansları da neredeyse aynı diyorlar c6-01 inde önemli üstünlükleri var gorilla glass özelliği beni çok etkiliyor

kuralsiz9

Üye
ekran boyutu harici büyük eksiği Yok ama onu da gorilla glass la kapatıyor oyun falan c6 daha sorunsuz diye biliyorum

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
Hepinizim yorumlarına ayrı ayrı teşekkur ederim.. Gayet mantıklı konusmussunuz. 603 çelik kasa değil yenı farkettim..gorilla glass super bi ozellik.. dokunmatiğide harika c6-01 in..
tek fark var 603 ü yere düşürdün mü camı kırılır c6-01 düşürdün mü zemin kırılır :D
:ehe :ehe :ehe
2. nesil cihazlar vs 1. nesil cihazlar dersek ; 2. nesil cihazlar her konuda iyi ama performanslar da pek fark yok.
2. nesil cihazların güncelleme destegi 1. nesile oranla daha iyi. FP1 ve FP2 gelmiyecek büyük ihtimal C7,N8,C6-01,E7,E6,X7 gibi cihazlara.
şu 2.nesile ozeniyorum aslında.. Tintin HD gibi oyunlar onlarda daha rahat oynanıyor ve ben oyun manyağıyım :)
sen 603 e hic bakma bile dostum aralarında fark yok aldığın telefon c6 yı değiştirmeye değsin örnek ben wave 3 aldım donanıma bakıyom arada cok fark vark var hız kamera herşey konusunda
wave de androidliydi sanırım ios a geçmeyi dusunuyordumda android yada symbian daha cazip geldi :D

-Nesillerle ilgili fikirlere devam edelım lutfen.

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar benim ihtiyacımı n8 karşılıyor symbianın ne olacağı belli olmadığından bir androidli cihaz bakayım dedim sonunda n8 le aynı özelliklere sahip xperia s buldum oda 12mp kameralı ama kameradan şikayetleri okudukdan sonra vaz geçtim kameranın 12mp li karşılamadığı söyleniyor bakalım ilerleyen zamanlarda ne olur bakarsınız nokia sadece symbian ismini kaldırır belle olarak devam ederse veya n8 ayarında wpli telefon yaparsa wp ye gecerim

5ibo5

5ibo5

Üye
Arkadaşlar 603 te 1ghz işlemci var. dolby digital var . ekranı daha büyük ekranında 1000 nit parlaklık var bence 603

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 603 te 1ghz işlemci var. dolby digital var . ekranı daha büyük ekranında 1000 nit parlaklık var bence 603

hımm o da senin gorusun tabi kardes. Ghz islemci hızınıda unutmamak gerek.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar benim ihtiyacımı n8 karşılıyor symbianın ne olacağı belli olmadığından bir androidli cihaz bakayım dedim sonunda n8 le aynı özelliklere sahip xperia s buldum oda 12mp kameralı ama kameradan şikayetleri okudukdan sonra vaz geçtim kameranın 12mp li karşılamadığı söyleniyor bakalım ilerleyen zamanlarda ne olur bakarsınız nokia sadece symbian ismini kaldırır belle olarak devam ederse veya n8 ayarında wpli telefon yaparsa wp ye gecerim

wp sarmadı beni yav, nokia nın wp li telefonları da pek satış yapmıyormuş zaten.. Gerci daha yeteneklerini bilmiyorum ama arayuz cok sade.

- - - Eklendi - - -

http://www.tr-portal.net/bilim-ve-teknoloji/nokia-windows-phone-7-lumia-800-fiyati-ozellikleri-ve-yorumlari.html
burda lumianın ozelliklerı var bi bakın isterseniz cok hosuma gitti.

covar

covar

Üye
şahsen c6-01 satılıp 603 alınmaz kardeşim kesinlike en azından nokia 701 almalısın yada andorid bir cihaz

matrixliozkan

Üye
700den c6-01e geçmek nasıl peki mantıklı mi ?

SilentOne

SilentOne

Üye
bende ki mantıklı s3 den 3310a düşmek daha mantıklı bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt