Oyun istiyorsan tabiki Iphone alacaksın.Eğer hemen istiyorsan bir 4S 64 GB al.Düşük hafızalı modellerden alma sonuçta oyun oynamak için alıyorsun sil yükle yapmak zorunda kalırsın.Eğer beklerim diyorsan Iphone 5'i bekle.
Ne bileyim Galaxy S III, ONE X falan öneren kişileri dinleme sonuçta oyun istiyorsun.

nedir bu android çekememezliği arkadaş![]()

evet arkadaşım ya sanki 3310 dan bahsediyo s3 veya htc one x önerenleri dinleme diyo iphone tek çekirdeği yetişebilirmi s3 veya one x e![]()
nedir bu android çekememezliği arkadaş![]()
Androdi çekememezliği mi ? Adam oyun istiyor Android Marketle App Store'yi karşılaştırıyorsan ağır Fandroid'siniz.
Iphone'de çift çekirdek var ve IOS öyle Android gibi sistem sömürmüyor.Oyun performansında çok rahat yetişir daha fazla oyun olduğuna göre oyun konusunda daha başarılı oluyor.O zaman sorununuz ne ? App Store Android marketin en son 4-5 katıydı ve öyle Android marketteki gibi çar çöp değil.
Apple sevmem şuan telefon alacak olsam Galaxy S III alırım ama oyun konusunda 4S daha başarılı.Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Donanımın sistem başarılı olmayınca sadece kağıt üstünde başarılı kaldığını anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

iphone'u kötülemedim, ama s3 veya one x diyenleri dinleme demene anlam veremedim. app storede 600k google playde 500k uygulama var, iphone oyunları rahat çalıştırır ama bu arkadaş o 64GB'ı oyun için kullanacaksa bi iphone 4s kadar daha jobs amcaya para ödemesi lazım![]()
Kesinlikle Iphone 4S al.Market çar çöp değil önce ilk oyunlar İos a çıkar her zaman gayet stabil rom root falan uğraşmazsın ver telefoncuya 10 liraya JB yapar ben yapamam dersen sonra al istediğin oyunu oyna 2-3 sene sonraki oyunlarda çok rahat açar bir daha telefon almana gerek kalmaz uzun süre.
Kardeş oyun diyorsan Iphone derim şuan için de 4s öneririm..Yalnız büyük ekran felan da istiyorsan GSIII alabilirsin..Bu arada GsIII de sanki hiç oyun yokmuş gibi konuşanlar var..![]()
Eğer bekleyebilirsen Iphone 5 al ama bekleyemem dersen 4S al![]()