Oyun Öncelikli Tel. Alcam Bütçe: Sınırsız

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
o oyunla alakalı

enes-1907

enes-1907

Üye
bi video çeksene bigün. Taktın bi walkman telefonlara. Bir kez devrim yapması bir daha yapacak anlamına gelmez. Sony telefon piyasasında aradığını bulamayacak bekle ve gör.
bekle bugün eve gidince video ya cekcem nova 3 ü küçük dilini yutacaksın:ehe

- - - Eklendi - - -

bi video çeksene bigün. Taktın bi walkman telefonlara. Bir kez devrim yapması bir daha yapacak anlamına gelmez. Sony telefon piyasasında aradığını bulamayacak bekle ve gör.

Lumisland

Lumisland

Üye

- - - Eklendi - - -

niye küçük dilimi yutayım kardeşim? 900 tl lik telefon açmazsa ayıptır,herkes açmaz kasar diyor merak ettim.

mamilim90

mamilim90

Üye
kardeş bnm telefon neo 1ghz işemci 512 ram var bnde nie gram kasma yok

Ona Bakarsan adamalar huawei ideos x5 tede Oynuyor benim demek istedğim hep böyle sorunlar olucak güncelleme bekliceksin Anlamında Bende One X var Oyun Felaket Kasıyor Oynanmıcak derecede Donanımhaber de S3 İncelemesindede videoda gördüm ondada kaıyor hatta s3 te oyun yok one x in dosyalarıyla çalıştırmışlar Neyse Herkez İstediğini Alsın hergün bu tartışmayı yaşamaktan sıkıldım Hadi Alaha Emanet Olun

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye
Ya benim yine aklim karisti :( 4s alacaktim ama aklim s3 e kayiyo gibi :(

lolaman

lolaman

Üye
herkes diyor 4s diye ama app store da uygulama var.Doğru.Ama bu telefonu oyun için alınca ekranı sIII ile karşılaştırınca 3310 gibi kalıyor büyük ekranda oyun oynamak zevklidir diye düşünerek ve senin iyiliğin için SIII almanı öneriyorum ama 4s in bi karizması var o ayrı yolda görünce millet bakıyor ya o his acayip kendimden biliyorum çok bakarım :D

franzliszt

franzliszt

Üye
iphone4s in karizması var bundan 3 sene sonrada aa adamın cihazı apple diyecekler , samsungsa zırt pırt hertürlü cihaz ürettiği için elegantlığı bir yere kadar tabi arka kapağı gördükten sonra karizma yerlerde

• Beğen
cyber

cyber

Üye
iphone4s in karizması var bundan 3 sene sonrada aa adamın cihazı apple diyecekler , samsungsa zırt pırt hertürlü cihaz ürettiği için elegantlığı bir yere kadar tabi arka kapağı gördükten sonra karizma yerlerde

aynen öyle elma yeter :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

+1;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yani diyorsunuz ki telefonla karizma yapılıyor hey allah'ım ne gunlere kaldik. Eskiden adamın saatine ayakkabısına gomleğine bakilirdi;)

KayraBey

KayraBey

Üye
Git el konsolu al.Telefon alma.Telefonda oyun oynanmaz :kop2:

- - - Eklendi - - -

Madem bütçe sınırsız.Al kendine alo demelik güzel bir telefon.Bir de oyun konsolu.Kütür kütür oyna :)

- - - Eklendi - - -

Ekstra belirtmek istedim.Bu tip konular artık can sıkmaya başladı.Benim sınırsız bütçem olsa kimseye ne alacağımı sormam açıkçası.Her zaman aynı muhabbet valla.Konu almış yürümüş.Sonuç ne? Koca bir hiç.Yakında bende böyle bir konu açıp iOs ve Android taraftarlarını kapıştıracağım.Öylece oturup yorumları okuyacağım.Sonra vazgeçtim deyip konuyu kapattıracağım :)

• Beğen
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
yani diyorsunuz ki telefonla karizma yapılıyor hey allah'ım ne gunlere kaldik. Eskiden adamın saatine ayakkabısına gomleğine bakilirdi;)

Bu olay tıpkı hava atmak için elektro gitar alan kişilerin yaptığı gibi olmuş

Ellemon

Ellemon

Üye
One x ;)

Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye
iPhoneun ekrani gayet yeterli daha once kullandim iPhone 4 u :zzz: hic de kucuk degil , hatta cok daha kolay oyum oynamasi :oke:

KayraBey

KayraBey

Üye
Evet sevgili üyeler... Gün geçmiyor ki bir üye daha sahte üyelikten banlanmasın... :kop2: Haber sunar gibi oldu :P:

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
klongs

klongs

Üye
butce sinirsizsa one x iphone 4s galaxy s3 ps vita al hic bir oyundan mahrum kalma

enes-1907

enes-1907

Üye
arkadaşım bnce sen telefon almaktan vazgeç en iyisi :ehe

Üst Alt