DreaMagiC
Üye
Dostum sana bin defada cevap versem sen hep ısrar ediyorsun iphone en iyi iphone en iyi diyekesinikle oyun program cihazı alacaksan apple iphone4s al şuan 1.6gb lık oyunları yükleyip oynarken o android cihazlar ağzı açık bakıyor apple iphone 4s i diğer cihazlarla karşılaştırmak istersen (performans açısından ) glbencmark ın sitesine bak şuan apple iphone4s i - 4 çekirdekli samsung ve htc bile paçasını yere çekemiyor ki düşün şimdi belki bugün bu akşam yeni apple iphone tanıtılacak büyük ihtimalde 4çekirdekli gpu ile gelecek ozaman vat haline diğer cihazların . benden söylemesi apple tercih edin kafanız rahat olsun ha olmuyorsa samsung appleın güzel bir kopyasıdır tercih edebilirsiniz galaxys3 mesela ama oyunprogramda çok sıkıntı çekersiniz
Bak tekrar söylüyorum iphone işletim sisteminden kazanıyor parçalarını kıyaslama S3 veya One X le. Gelipte bana Çift Çekirdek Cortex A-9 işlemciye gidipte bi 4+1 Çekirdek Tegra 3 e yada 4 Çekirdek Cortex A-9 dan daha üstündür demek gibi bir şey diyosun ki bunu işi bilen birine sor sadece sana güler
4S oyunda daha iyidir niye Gpu çok iyi Yada İşlemcisi çok süper olduğundan değil marketinden kaynaklı bir durum. Bence her konuda 4S demeyi bırak ve gerçekçi ol herkes gibi oyun konusunda şu sebeplerden dolayı iyi de bırak gitsin çünkü senin gibi çok insan var apple ı göklere çıkaran böyle şeylerden vazgeçin 4S hiç bir zaman işi bilenler arasında S3 veya One X e kafa tutcak bir telefon değil onu git S2 ile kıyasla illaki kıyaslarım mı diyorsun S3 ile One X le o zaman böyle devam hocam saygılar
Nasıl reklam ama