Linaro, Android ICS'i Yüzde 100 Hızlandırdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djhiguramos

djhiguramos

Üye
Sıfırdan kodlanırsa belki her cihaz için ayrı ayrı eheh :D Çok performanslı olur bu android ios wp falan hikaye olur. :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
androidin sifirdan kodlanmasi bir yildan fazla surer ve eminim ios kullanicilari android tercih etmez.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ayfon'a Android yüklenmiş düşünsenize :ehe

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MasteLaa

MasteLaa

Üye

androidin cekirdeginde kernel ve dalvik vm ve bootloader yatıyor ;)

Ben hala anlamadım hızlandırma ve yeni versiyon geliyor ve şarj daha uzun gidiyor demişsin..Dalvik zaten kullanılıyor ve bunu nasıl daha az kullanacak..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Ben hala anlamadım hızlandırma ve yeni versiyon geliyor ve şarj daha uzun gidiyor demişsin..Dalvik zaten kullanılıyor ve bunu nasıl daha az kullanacak..

Sistemi kemiren gereksiz kodlar silinip, çekirdekte yer alan kodlara da doğru ayarlar atanırsa telefon hem gerçek gücüne kavuşur hem de pil bekleme süresi artar.

- - - Eklendi - - -

Ben şuan gerçekten hayret ediyorum. 1 GHZ telefon var elimde fakat illa ki kasmalar oluyor. Eskiden 434 MHZ ile kasma görmezken nasıl oluyor diyordum. Şu Android eğer temize çıkarılırsa inanırım ki telefonlar bilgisayar gibi hızlanır.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Sistemi kemiren gereksiz kodlar silinip, çekirdekte yer alan kodlara da doğru ayarlar atanırsa telefon hem gerçek gücüne kavuşur hem de pil bekleme süresi artar.

- - - Eklendi - - -

Ben şuan gerçekten hayret ediyorum. 1 GHZ telefon var elimde fakat illa ki kasmalar oluyor. Eskiden 434 MHZ ile kasma görmezken nasıl oluyor diyordum. Şu Android eğer temize çıkarılırsa inanırım ki telefonlar bilgisayar gibi hızlanır.

Bence de Android ne kadar iyi bir sistem de olsa çok dolu bir sistem ve gerçekten kasması şaşırtıcı..Android dediğin gibi biraz temizlenmesi lazım .. Bu gidişle çöp olma ihtimali bile var.. Bu gidişle Stabil bir sistem kalmayacak..

avcitalip

avcitalip

Üye
IPHONE'lar Android'i Kaldıramaz ki kaldırır ama neo v gibi falan olur yani 512 Ram 800 MHZ İşlemci Samsung Galaxy Ace Gibi Olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...