1.500 fiyata kadar telefon önerısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaShaYan_oLu

Üye
    Konu Sahibi
1.500 fiyata kadar telefon önerısı
arkadaslar karne hedıyesı olarak babama telefon aldırıcam 1.500 fiyata kadar çıkarım dedi.
Rahat 2 3 sene beni idare edicek telefon istiyorum
Yurt dışı cihaz ve 2. el İSTEMİYORUM
kameraya önem veririm
donma vs sorunlar yaşıyım istemıyorum

ilk android telefonum olucak AKlımda galaxy s2 var yalnız telefon biraz eski olduğu için yeni güncelleştirmeler gelirmi + olarak bu samsung galaxy i9100 ile i9100g olup olmadıgını nasıl anlarız

15097

15097

Üye
iphone 4s bulabilirsen 1500 tlye aldır bulamazsan iphone 4'te olur

TozteL

Üye
Arkadaşım şuanda sadece turkcell de var bildiğim kadarıyla ama telefon harika bişey..sony xperia s... Süper bi telefon..arc s le karıstirma..bu sadece xperia s ..kamera demiştin 12 mp kamerasi var.ayricada sony kendi lensinikullanmış.malum sony kameraları..telefon tip olarakda 10 numara..bence bi bak bu telefona..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Galaxy S2 en az 2-3 yıl daha rahat gider..Güncelleştirme elbette gelecektir...

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Arkadaşım şuanda sadece turkcell de var bildiğim kadarıyla ama telefon harika bişey..sony xperia s... Süper bi telefon..arc s le karıstirma..bu sadece xperia s ..kamera demiştin 12 mp kamerasi var.ayricada sony kendi lensinikullanmış.malum sony kameraları..telefon tip olarakda 10 numara..bence bi bak bu telefona..

Güldürme Allah aşkına Xperia S sorunlu bir model.Kamerası sözde 12 MP 8 MP kameralar ile yarışamıyor...Eğer boyutu problem değilse Galaxy Note öneririm çok büyük dersen Galaxy S II ya da Iphone 4S öneririm.

yaShaYan_oLu

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize tek tek teşekkürler arkadaşlar.. Galaxy s2 alıcam Media Markt te 1349 TL fiyat konusunda hiç araştırma yapmadım Sizce iyimi fiyatı ? Darty magazasındada i9100 diye i9100g vermişler , nasıl ayırt edicez bu 2sini

WebStyle

WebStyle

Üye
SP ya da G.G üzerinden 1650-1700 TL arası S3 satılıyor. Biraz daha para biriktirip bence S3 alın derim..

klongs

klongs

Üye
bende media markttan almıştım kutusunda I9100 yazmalı

karamba70

Üye
galaxy s2 gold'da 1250 tl görünüyor internet sitesinde gidip araştırırsan gayet uygun bi fiyat

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Hepinize tek tek teşekkürler arkadaşlar.. Galaxy s2 alıcam Media Markt te 1349 TL fiyat konusunda hiç araştırma yapmadım Sizce iyimi fiyatı ? Darty magazasındada i9100 diye i9100g vermişler , nasıl ayırt edicez bu 2sini

Galaxy S II ortalama 1400 lira civarında oluyor.Altındaki bir fiyata gördüğün her telefon uygun oluyor doğal olarak.1349 lira iyi bir fiyat sonuçta büyük bir mağazadan alıyorsun.

atakan25

atakan25

Üye
4s bulursan al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt