lumialar windows phone tango ile geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslina bakarsan lumia800 kullanmiştim bir kac kere ama sanki lumia900 daha degişik geldi belki de buyuk ekranin kullanim kolayligindandir.

- - - Eklendi - - -

Alikemal, nokia gibi hız ve stabilite yönünden sabıkalı bir marka hakkında bunları duymak gerçekten şaşırtıcı vede sevindirici.peki 900 de radyo vardı diye biliyorum.nasıl peki iyimi

benim telefonda radyo yok. aslina bakarsan var ama at&t kullandirmiyor kendi radyo programini koymuşlar hatta nokia drive bile yoktu yeni yukledim hersey at&t uygulamalari olarak yuklenmiş data kullanimini arttirmak icin heralde.

cmmndtr

Üye
Detaylı incelemen nezaman yayınlanır acaba,birde cihaz stabilmi acaba

incelemeyi Ali abi romu hallettiği vakit çekeceğiz 1080p veya 720p çözünürlüğünde güzel bi inceleme olacak telefonun kasasından çok yazılım üstünde duracağız :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
theposies

theposies

Üye
incelemeyi Ali abi romu hallettiği vakit çekeceğiz 1080p veya 720p çözünürlüğünde güzel bi inceleme olacak telefonun kasasından çok yazılım üstünde duracağız :)

allahtan kota derdi yok :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tabiiki kasa ortada zaten:)yazılım ve donanım önemli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt