lumialar windows phone tango ile geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lumialar windows phone tango ile geliyor.
Nokiadan sızan son bilgilerde mevcut tüm cihazlara genel bir tango güncellemesi yayınlanacagı bildirildi.Halihazırda piyasaya sürülen cihazlarda windows phone tango sürümü yüklü olarak satışa çıktıgı düşünüldügünde bu da ortada dolaşan söylentileri güçlendiriyor.

Nokianın haziranın son haftası veya temmuzun ilk haftasından itibaren koordineli olarak tüm lumia cihazları için tango güncellemesini yayınlacagı da söylenenler arasında.Aslında Nokia Türkiye ye defalarca sordugumuz sorunun cevabı da bu söylentilerde ortaya çıkıyor.Zira her sordugumuzda aynen söylentilerdeki gibi haziranın son haftası veya temmuzun ilk haftası diyorlardı. Son bir kaç gündür Haziran ayında kesin olarak Türkiye de satışa çıkacagı açıklaması geldigine göre benim tahminim Haziranın son haftasında lumia800 lerin Türkiye macerası Haziran ayının son haftası Tango sürümü yüklü olarak başlayacak gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

m542tf

m542tf

Üye
çok geç kaldı bence

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence de cok gec kaldi en azindan haziran ayinin başinda satişa cikmaliydi

theposies

theposies

Üye
teşekkürler abi :)

doctorrr

doctorrr

Üye
bizim ülkeyle bir sorun çıktı galiba bir sıkıntı var tüm çevre ülkelere geldi lumialar

genpoker

genpoker

Üye
umarım bundan sonraki ataklarını hızlı yapıp piyasada söz sahibi olurlar

cmmndtr

Üye
Nokia yı anlamak güç. Her pazarda en seri en çabuk atılımları yapması gerekliyken hala geriden alıyor bi yandan hak veriyorum bi yandan kızıyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Diğer markalar en yeni modellerini tüm dünyaya takır takır gönderirken nokia ise; çıktı,çıkacak derken aylar geçiyor.türkiye gibi bir pazara henüz bir lumia göndermediler.ha bunda ms ninde suçu var o ayrı mesele.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mevcht Symbian kullanicilarina 808 be lumiayi ayni anda sunup hem mevcut musterilerini hem de yeni musteriler kazanmayi amacliyor olabilir.

- - - Eklendi - - -

ayrica Su and almanya cikisi bile ertelendi yani gecikmenin Turkce dil destegiyle alakasi yok. :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya Alikemal şu telefonundan biraz bahset bize ya,hele hele senden duymak inanıyorum ki daha bilgilendirici olacaktır.

- - - Eklendi - - -

mevcht Symbian kullanicilarina 808 be lumiayi ayni anda sunup hem mevcut musterilerini hem de yeni musteriler kazanmayi amacliyor olabilir.

- - - Eklendi - - -

ayrica Su and almanya cikisi bile ertelendi yani gecikmenin Turkce dil destegiyle alakasi yok. :oke:
Umarım bu erteleme taktikseldir,eğer mecburiyetten ise iş fena

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum oncelikle kutunun kenarindaki bandi sokup kutunun kapagini kaldirdigimda gordugum sey inanilmaz guzeldi havaalaninda hemen actim ve kurcalamaya basladim ama inan ki nerdeyse herkesin dikkatini cekiyordu ve hala da gittigim heryerde bu aynen devam ediyor. Kullanimi ingilizce olmasina ragmen odukca basit. Hizli akici stabil be bataryasi umdugumdan cok daha iyi. tarayiciya alismak biraz zor geldi cunku at&t romda arama motoru degismiyor Bing kullanmak zorundayim. Tango video call yuklu olarak geliyor,tunein radyoda harici hoparlor iyi ses veriyor. Gunes altinda ozellikle denedim ekran goruntusu bugune kadar gordugum en iyi ekran. Boyutu buyuk olmasina ragmen kot pantolon cebinde cok rahat tasinabiliyor. Ayrica by boyutta bir telefonu tek Elle cok rahat kullanabilirsiniz. Cunku ekranin butun yonetim secenekleri alt bara koyulmus. simdilik bu kadar devamini inceleme konusunda gorebilirsiniz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,1 adım daha yanaştım lumia ya sen böyle anlatınca:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bugun bikac kişi marketteki uygulamalari sorunca iki bir saatimi ayirip marketi dolaştim. Aslinda ben telefonuma fazla uygulama yuklemem ama bir saatte 30dan fazla uygulama yukledim ve hepsi de kaliteli işime yarayacak uygulamalar. Ozellikle nokia collectiondaki uygulamalarin hepsi cok iyi. Mesela contact transfer var. Eski telefonundaki rehberi bluetooth ile bir dakika surmeden anknda lumiaya aktarabiliyorsun.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Detaylı incelemen nezaman yayınlanır acaba,birde cihaz stabilmi acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
incelemeyi can ile birlikte yapicaz video işini o halledicek bugun konuştuk ikimiz de musait olunca buluşup hazirliyacaz. Bu arada stabil mi sorusunu duymamiş olayim:oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Birisi öyle bir sorumu sordu ki:)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Aynen katiliyorum duymamis olalim symbian daki bu tur sorunlari unutun

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonun hizina yetişmeniz ve herhangi bir kasma takilma sorunu oluşturmaniz nerdeyse imkansiz uc tane oyun altta calişirken internette bir kac sayfa acikken telefon hala hizli tepkileri etkileyiciydi.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Cihazi ilk elime aldim bende sasirdim verdi hizli tepkilere

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Alikemal, nokia gibi hız ve stabilite yönünden sabıkalı bir marka hakkında bunları duymak gerçekten şaşırtıcı vede sevindirici.peki 900 de radyo vardı diye biliyorum.nasıl peki iyimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt