Sınavlar Yaklaşınca Uyguladığım Acayip Yöntem | Ciddiyet istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sınavlar Yaklaşınca Uyguladığım Acayip Yöntem | Ciddiyet istiyorum
Bugüne kadar bir çok sınava bu yöntemle girmişimdir. Yine bu sendroma girmek üzereyken konuyu açayım dedim.

Önemli sınavlar öncesi çok stres yaşarız. Bu stresi atamazsak sınavdan başarısız çıkma olasılığımız yükselir. Bende kendimce bu stresi bilgisayardan oyun oynayarak atıyorum.

Sınavlar yaklaşana kadar çok az oyun oynarım. Fakat sınavlardan özellikle bir hafta önce çok büyük stres yaşayacağımı bildiğim için, her ders çalışma sonrası mutlaka oyun oynarım. Bu sayede meşguliyetimi başka yönlere çektiğim için bir süre rahatlarım, enerji depolarım ve tekrar ders çalışmaya devam ederim.

Bugüne kadar bu yöntemle hiçbir sınavı kaybetmedim :) Yine üniversite finalleri yaklaşıyor. Bu hafta yoğun bir ders çalışma ve oyun programı başlıyor :bud:

- - - Eklendi - - -

Şunu da belirteyim; bulunduğum bölgede stres atacak başka pratik hiçbirşey bulunmamaktadır (Ağrı Merkez).

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
haklısın reis sana kolay gelsin benim finallerim de yeni bitti inşallah iyi geçer sınavlarınn :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
bende ıspartada okuyorum aynı durumda sayılırız :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
acaba lys dede işe yarar mı .d

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
inşallah paşa :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
senin yöntem güzelmiş bende müzikle çalışarak stres atıyodum :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben hiç sınava çalışmaz çıkar dışarda top oynardım.O zamanlar böyle oyun falan hak getire :)

Enes

Enes

Üye
ben kum torbası yumrukluyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt