Enes
Üye
eyvallah enes kardeş (benden büyüksen enes abi)
19-20 işte benim yaş da

eyvallah enes kardeş (benden büyüksen enes abi)

tamam o zaman sıkıntı yokbursayı da severim güzel şehirdir.
![]()

mecburiyet derken ?ben sevmiyorum mecburiyett![]()
bence güzel.
mecburiyet derken ?bence güzel.
mecburüyet de geç ya 
bende gitar çalıyorum ama şehir dışında bir de yurtta olunca gitarı getiremiyorum 

çeşitli nedenler var da söylemiyorum diyorsun yaniitamam bakalım.

tamam reissusta derine inme![]()

ben oyun oynaynca daha da stres oluyorumgta mı oynasam
![]()

hocam yöntem güzelde çalıştıktan sonra kafayı dinlendirmek gerekmezmi![]()

mesela biraz dolaşmaya diye çıkıp katliam çıkarmak iyi fikir gibi ne dersin![]()

Ustam bunları bırakın. Her gün eve geldiğinizde sadece yarım saat ya da 1 saat ders çalışsanız size yeter ben öyle yapıyorum Lise 3. sınıfa geçtim hayatımda hep takdir aldım. Sadece bunla hem alıştık artık ne stresi![]()

Ustam bunları bırakın. Her gün eve geldiğinizde sadece yarım saat ya da 1 saat ders çalışsanız size yeter ben öyle yapıyorum Lise 3. sınıfa geçtim hayatımda hep takdir aldım. Sadece bunla hem alıştık artık ne stresi![]()
Ustam ben YGS ve LYS için zaten bunları söylemiyorumHedef YGS ve LYS ise gunde 1 saat calismayla hayatta olmaz, alinan taktir ve tesekkurlere guvenmemek lazim.
Konuyla ilgili olarak benim hazirligim lys e ve korkulu ruyamda geometri. Acikcasi geometri calismadan once 15-20 dakika muzik dinlemek hem beni rahatlatiyor hemde oyun oynarken ki gibi efor harcamiyorum.
Denemelerde de matematik bittikten sonra geo kitapcigini aldigimde 3-4 dakika kapatiyorum gozlerimi kafamda ki matla ilgili her seyi siliyorum ve gozlerimi dinlendiriyorum. Gercekten bayagi iyi geliyor. Son denemem mat 45 geometri 24 idi . (Gecen ay girdigim denemelerde 8-9 yapiyordum. Bayagi ilerletip rahatlattim kendimi)
Birinci vardı adam okulda 35 saat ders görüyorlar günde 7 saat bizim gibi, adam aynılarını eve gelince tekrar ediyormuş yani haftada 70 saat ders