Sınavlar Yaklaşınca Uyguladığım Acayip Yöntem | Ciddiyet istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
tamam o zaman sıkıntı yok :D bursayı da severim güzel şehirdir. :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
çeşitli nedenler var da söylemiyorum diyorsun yanii :) tamam bakalım.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
Vallahi ben hiç bi şekilde atamıyorum sırf bu stres yüzünden geçen yıl ki öss gümbürtüye gitti bu yıl da aynısı olmaz inşallah :( bende gitar çalıyorum ama şehir dışında bir de yurtta olunca gitarı getiremiyorum :(
bir keresinde getirmiştim bana garezi olan bi kaç kişi ben yokken kırmışlar çok fena içim gitmişti üzerinden 2 yıl geçti hala kimin kırdığını öğrenemedim :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çeşitli stres atma yöntemleri varmış :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hocam yöntem güzelde çalıştıktan sonra kafayı dinlendirmek gerekmezmi :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
ben oyun oynaynca daha da stres oluyorum :D gta mı oynasam :D

larten123

larten123

Üye
müzik dinliyorum çok faydalı oluyor

foreverthe

foreverthe

Üye
Ustam bunları bırakın. Her gün eve geldiğinizde sadece yarım saat ya da 1 saat ders çalışsanız size yeter ben öyle yapıyorum Lise 3. sınıfa geçtim hayatımda hep takdir aldım. Sadece bunla hem alıştık artık ne stresi :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye

Lenneth

Üye
Ustam bunları bırakın. Her gün eve geldiğinizde sadece yarım saat ya da 1 saat ders çalışsanız size yeter ben öyle yapıyorum Lise 3. sınıfa geçtim hayatımda hep takdir aldım. Sadece bunla hem alıştık artık ne stresi :)

Hedef YGS ve LYS ise gunde 1 saat calismayla hayatta olmaz, alinan taktir ve tesekkurlere guvenmemek lazim.

Konuyla ilgili olarak benim hazirligim lys e ve korkulu ruyamda geometri. Acikcasi geometri calismadan once 15-20 dakika muzik dinlemek hem beni rahatlatiyor hemde oyun oynarken ki gibi efor harcamiyorum.
Denemelerde de matematik bittikten sonra geo kitapcigini aldigimde 3-4 dakika kapatiyorum gozlerimi kafamda ki matla ilgili her seyi siliyorum ve gozlerimi dinlendiriyorum. Gercekten bayagi iyi geliyor. Son denemem mat 45 geometri 24 idi . (Gecen ay girdigim denemelerde 8-9 yapiyordum. Bayagi ilerletip rahatlattim kendimi)

foreverthe

foreverthe

Üye
Hedef YGS ve LYS ise gunde 1 saat calismayla hayatta olmaz, alinan taktir ve tesekkurlere guvenmemek lazim.

Konuyla ilgili olarak benim hazirligim lys e ve korkulu ruyamda geometri. Acikcasi geometri calismadan once 15-20 dakika muzik dinlemek hem beni rahatlatiyor hemde oyun oynarken ki gibi efor harcamiyorum.
Denemelerde de matematik bittikten sonra geo kitapcigini aldigimde 3-4 dakika kapatiyorum gozlerimi kafamda ki matla ilgili her seyi siliyorum ve gozlerimi dinlendiriyorum. Gercekten bayagi iyi geliyor. Son denemem mat 45 geometri 24 idi . (Gecen ay girdigim denemelerde 8-9 yapiyordum. Bayagi ilerletip rahatlattim kendimi)
Ustam ben YGS ve LYS için zaten bunları söylemiyorum :) Birinci vardı adam okulda 35 saat ders görüyorlar günde 7 saat bizim gibi, adam aynılarını eve gelince tekrar ediyormuş yani haftada 70 saat ders :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben de kendimi salıyorum sınavlardan önce, NBA video biyografi falan okuyor ya da basketbol oynuyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt